expedia

Nat Geo dagstur: Baguette- og Éclair-indvielse med en fransk mesterbager

Fra TUI European Cities
Generelt
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Oversigt
  • Oplev Didier Lavrys historie, passion og savoir faire
  • Oplev 'back-stage' i et rigtigt bageri
  • Opdag betydningen af typiske symboler for fransk kultur
  • Vejledt hands-on erfaring med at arbejde med dej og producere brød
  • Tag dit brød og din éclair med hjem, plus et forklæde fra bageriet.

Sted for oplevelsen

  • Le Petit Mitron Bakery
    • 8 Rue Oberkampf
    • 75011, Paris, Île-de-France, France

Møde-/indløsningssted

  • Le Petit Mitron Bakery
    • 8 Rue Oberkampf
    • 75011, Paris, Île-de-France, France

Tjek tilgængelighed


Denne oplevelse er desværre ikke tilgængelig tor. d. 17. jul.
Vælg en anden dato.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Guidet tur
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Smagning af mad
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Madlavningskursus
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Transport

Godt at vide, før du booker

  • Denne tur kører med min. 2 og max. 8 personer.
  • Aktiviteten er velegnet til kørestolsbrugere og folk, der har svært ved at gå lange afstande.
  • Rundvisningen foregår på første sal
  • Drikkevarer inkluderet er vand og et glas champagne
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Find din indre boulanger frem i Didier Lavrys bageri i det 11. arrondissement i Paris. Tag en hands-on time og lær kunsten at lave og bage autentisk fransk brød og éclairs. Didier er en passioneret og professionel bager, der fra en ung alder vidste, at han var bestemt for bagningens verden. Hans bageri, Boulangerie Le Petit Mitron, ligger i hjertet af Paris - et familiedrevet foretagende, der viser Didiers evner til at fremstille lækre brød og kager i baglokalet, mens hans kone byder kunderne hjerteligt velkommen i forlokalet.

Efter en tidlig karriere inden for industriel brødfremstilling indså Didier, at han ville foretrække at føre sin passion i en mere tilfredsstillende retning. Han har finpudset sit håndværk med at bage med lokale ingredienser af høj kvalitet lige siden, og nu åbner han sit bagerikøkken for at dele sin ekspertise med dig. Når du træder ind i hans boulangeri, er du klar til at lære præcis, hvordan franskmændene laver så lækkert brød og bagværk, når du følger Didiers tips og demonstrationer.

Denne private bageoplevelse giver dig mulighed for at gå bag kulisserne i Boulangerie Le Petit Mitron og opdage historien om ikoniske franske basisvarer som baguette og choux-wienerbrød. Tag forklædet på - et minde, du kan tage med hjem - og gå i gang med at lave din egen baguette og éclair under Didiers kyndige vejledning. Til sidst kan du hæve et glas champagne sammen med Didier og skåle for dagens bedrifter i ægte fransk stil.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESLe Petit Mitron Bakery
    • 8 Rue Oberkampf
    • 75011, Paris, Île-de-France, France

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLELe Petit Mitron Bakery
    • 8 Rue Oberkampf
    • 75011, Paris, Île-de-France, France