Madsmagningsturen tager dig med på opdagelse i byen Napoli ved at prøve dens ægte lokale gastronomiske fortræffeligheder.
Fra mødestedet går vi gennem det gamle og livlige gademarked i Pignasecca, som er fuld af smagsoplevelser, og gennem det velkendte Spaccanapoli, hvor vi kommer til det historiske centrum. Guidet af vores bytrænere får du adgang til de bedste pizzasteder, grillbarer, værtshuse, konditorier og barer. Du vil forelske dig i Napoli, før du ved af det. Få adgang til steder, hvor maden bliver lavet, og som normalt ikke er tilgængelige for offentligheden. Det vil være en enestående chance for dig at gå forbi kirker og paladser i det historiske centrum, smage ægte mad og få en snak med kokke og pizzabagere, som måske endda vil fortælle dig nogle af deres hemmeligheder.
“Cuoppo” di frittura (en “kegle” af stegt mad), bøffelmozzarella med parmaskinke, Taralli (små bagles) med mandler og sort peber, Parmigiana aubergine, et godt glas typisk rødvin fra Campania, Pizza Margherita, Babà, Sfogliatella og napolitansk espresso vil ledsage den mest kulinariske dag på din ferie.
Du vil gå langs Decumano Inferiore (nedre decumanus), bedre kendt som “Spaccanapoli”, fordi det er en lang vej, der bogstaveligt talt skærer byen i to dele. Du besøger Gesù Nuovo-kirken og opdager fascinerende legender og magien i de mystiske alkymistiske symboler på facaden, før du går ind i Skt. Klara-kirken. Du kommer til San Domenico Maggiore-pladsen og går gennem julegaden med adgang til det ældste værksted, hvor de fremstiller den berømte napolitanske krybbe, for at opdage en kunst, der er lige så gammel som moderne, mellem de historiske personer i den gamle napolitanske krybbe og nyere som Michael Jackson, pave Francesco eller Lady Gaga.
Gennem gågaden Via d'Alba med butikker, der sælger musikinstrumenter, bøger og restauranter, kommer du til Piazza Bellini og krydser Port'Alba, resterne af en af byportene i Napoli, der fører til Piazza Dante, hvor turen slutter.