expedia
 Naples: Pizza Cooking Class with the chef
 Naples: Pizza Cooking Class with the chef
 Naples: Pizza Cooking Class with the chef
 Naples: Pizza Cooking Class with the chef
 Naples: Pizza Cooking Class with the chef

Napoli: Pizzabager for en dag på restaurant

Fra Curioseety
5 ud af 5
Gratis afbestilling
Prisen er 514 kr. pr. rejsende
Generelt
Oversigt
  • Lær at lave en ægte napolitansk pizza
  • Få praktisk hjælp og eksperttips fra en mesterpizzabager
  • Opdag alle hemmelighederne bag det napolitanske køkken
  • Nyd resultatet af dit arbejde i en hyggelig atmosfære.
  • Skål med dine gamle og nye venner

Sted for oplevelsen

  • Totò Sapore, Viale Gramsci 18, Naples.
    • 18 Viale Antonio Gramsci
    • 80122, Napoli, Campania, Italy

Møde-/indløsningssted

  • Totò Sapore, Viale Gramsci 18, Naples.
    • 18 Viale Antonio Gramsci
    • 80122, Napoli, Campania, Italy

Tjek tilgængelighed


Napoli: Pizzabager for en dag på restaurant
  • Oplevelsens varighed er 2 timer2 time(r)2 time(r)
  • Engelsk
  • Mad og drikke
Mulige sprog: Engelsk
Prisoplysninger
514,45 kr. x 1 rejsende514,45 kr.

I alt
Prisen er 514,45 kr.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Praktisk undervisning i pizzabagning
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Smag stegt pizza - en delikatesse af napolitansk gademad
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Frokost eller middag med den Pizza Margherita, du har kreeret
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Opskrifter til at overraske gæster derhjemme
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Et glas øl (Birra alla spina) eller vin eller sodavand
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Afhentning og aflevering
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Alt, hvad der ikke er nævnt i inklusionen

Godt at vide, før du booker

  • Lad os vide, hvis du har allergier.
  • Børn fra 0 til 1 år er gratis.
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Bliv pizzaiolo (pizzabager) for en dag på et fantastisk pizzakursus i Napoli.
God fornøjelse med at stikke fingeren i dejen! Derefter lærer du at lave dej fra bunden af enkle ingredienser.
Lær, hvordan du ruller din frisklavede dej, og øv dig derefter i at strække dejen ud til et pizzaemne.
Top den med en smagfuld sauce og frisk mozzarella og basilikum - det er alt, hvad du behøver for at lave den klassiske Margherita DOP.
Under tilberedningen af dine pizzaer i den traditionelle træovn kan du nyde den stegte pizza - en delikatesse fra den napolitanske gademad.
På dette madlavningskursus lærer du dejens hemmeligheder, manuelle færdigheder, de bedst egnede meltyper, gær og små tricks og filosofien om at holde det enkelt og kun bruge de fineste lokale råvarer, såsom modne tomater, bøffelmozzarella, frisk basilikum og Denominazione di Origine Protetta (DOP) olivenolier. til at lave en af Italiens mest ikoniske kreationer: pizza!
Efter denne hands-on madlavningskursus kan du nyde din Pizza Marghetita

Gør dig klar til en autentisk oplevelse i Napoli.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESTotò Sapore, Viale Gramsci 18, Naples.
    • 18 Viale Antonio Gramsci
    • 80122, Napoli, Campania, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLETotò Sapore, Viale Gramsci 18, Naples.
    • 18 Viale Antonio Gramsci
    • 80122, Napoli, Campania, Italy