Smøg ærmerne op, og deltag i en pizzabagningsworkshop i den tidligere Margherita's Salon i Napoli. Lær om traditionelle madlavningsteknikker med en lokal kok i spidsen. Få en autentisk smag af lokale ingredienser, og nyd en drink til din egen hjemmelavede pizza.
Ankom til pizzaværkstedet, som ligger i den tidligere Margherita's Salon, den første Chantant-café i Italien. Den er opkaldt efter dronningen, som de dedikerede pizzaen til. Nyd at lave mad på et sted af historisk og kulturel værdi, som ligger i Umberto Galleriets palads i Napoli.
Begynd timen med at få dit forklæde på og lav dejen. Følg med i processen med at skabe dejen, mens du lærer om ingredienser og teknikker. Skær dejen ved hjælp af en 600 år gammel traditionel teknik kaldet mozzatura.
Nyd en lokal forret med økologiske og friske produkter. Hør om fordelene ved at lave mad med kvalitetsingredienser, mens du strækker din pizzadej og tilføjer sauce og topping.
Læg sidste hånd på din Margherita-pizza, og sæt den så i en napolitansk ovn, så den bliver gyldenbrun. Afslut dagen med at nyde din friske pizza med en drink. Få et personligt pizzadiplom med hjem efter kurset.