Nyd en uforglemmelig smagsoplevelse med dyb respekt for traditionen og enkelheden i autentisk napolitansk pizza med et moderne twist. Smag innovative opskrifter skabt af professionelle kokke med et fremragende udvalg af ingredienser, der er personligt udvalgt fra lokale markeder.
Ankom til restauranten og modtag en Ferrari Trento 1902 som velkomstdrink. Nyd denne lækre italienske drik med uimodståeligt lette bobler. Derefter kan du smage nogle lækre stegte appetitvækkere, herunder klassisk crocchè med røget bøffelmozzarella, kartofler og Pecorino Romano, baccalà (saltet torsk), som er stegt i en dej lavet af rismel, små omeletter lavet af pasta, kartofler, røget bøffelmozzarella, parmesan eller skinke.
Spis også nogle arancini (stegte riskugler), fyldt med arborio-ris, San Marzano DOP-tomatsauce, røget bøffelmozzarella og kogt skinke og meget mere. Lær om, hvordan stegt mad er en integreret del af den napolitanske gastronomiske kultur.
Nyd derefter en pizzasmagning af to klassiske varianter, hver lavet af enkle opskrifter, men ingredienser af højeste kvalitet. Prøv en Margherita (lavet helt enkelt med San Marzano AOP-tomater, fior di latte-ost fra Agerola, ekstra jomfruolivenolie fra Frantoio San Comaio og basilikum). Smag også Cosacca-pizzaen (lavet med tomater fra Corbara, pecorino-ost fra Bagnoli, ekstra jomfruolivenolie og basilikum).
Endelig kan du vælge fra à la carte-menuen, hvor du kan nyde dine foretrukne eller nye ingredienser i specielle og innovative forslag. Denne del af smagningen vil blive ledsaget af et udvalg af to forskellige vine fra Campania-regionen med råd fra den ledende vintjener.