expedia
Montepulciano: Pasta-Making Class with Tasting and Wine
Picture 1 for Activity Montepulciano: Pasta-Making Class with Tasting and Wine
Picture 4 for Activity Montepulciano: Pasta-Making Class with Tasting and Wine
Picture 3 for Activity Montepulciano: Pasta-Making Class with Tasting and Wine
Picture 2 for Activity Montepulciano: Pasta-Making Class with Tasting and Wine

Montepulciano: Kursus i pastafremstilling med smagning og vin

Fra Valdichiana Living
10 ud af 10
Gratis afbestilling
Prisen er 933 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 3 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Et kursus i at tilberede pici og typisk toscansk frisk pasta håndlavet
  • Frokost eller aftensmad med frisk pasta;
  • Oplev toscanske smagsoplevelser

Sted for oplevelsen

    • Montepulciano
    • Montepulciano, Toscana, Italy

Møde-/indløsningssted

    • 53045 Montepulciano, Province of Siena, Italy | The farmhouse of the class will be communicated after the booking confirmation
    • Montepulciano, Toscana, Italy

Tjek tilgængelighed


Montepulciano: Kursus i pastafremstilling med smagning og vin
  • Oplevelsens varighed er 3 timer3 time(r)
    3 time(r)
  • Engelsk
Starttidspunkt: 11.00
Prisoplysninger
932,52 kr. x 2 voksne1.865,04 kr.

I alt
Prisen er 1.865,04 kr.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Kursus i frisk pasta;
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Frokost eller aftensmad med frisk pasta.
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Transportservice

Godt at vide, før du booker

  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Pici er den mest berømte pastaret i Siena-provinsen. Det er en type håndlavet pasta, der er tykkere end normal spaghetti, og som laves ved at rulle dejen og gnide den med begge hænder; denne gestus kaldes netop “appiciare” på den lokale dialekt. Det er en bondeopskrift, der er nem at lave, og som du nemt kan lære, selv om du ikke er særlig fortrolig med madlavning.
Du vil med glæde lære at lave ikke bare pici, men også tagliatelle og velsmagende saucer til at krydre med, såsom kødragout, aglionesauce eller cacio e pepe [“ost og peber”]. Det er nemt at gengive disse toscanske opskrifter derhjemme, og med de råd, du får fra vores husmødre, går du ikke galt i byen; din præstation vil helt sikkert blive et stort hit! Ved afslutningen af dette madlavningskursus om frisk pasta vil du nyde de første retter, der passer godt sammen med et glas vin. Som en lille gave til dig, et forklæde fra en ægte toscansk kok.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Montepulciano
    • Montepulciano, Toscana, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • 53045 Montepulciano, Province of Siena, Italy | The farmhouse of the class will be communicated after the booking confirmation
    • Montepulciano, Toscana, Italy