Velkommen til Acetaia Gambigliani Zoccoli, en af de få tilbageværende eddikefabrikker, der udelukkende producerer traditionel balsamicoeddike fra Modena D.O.P.
Vi foreslår et besøg med forklaring på Antica Acetaia, efterfulgt af en rig smagning af vores elskede produkt inkluderet i en rigtig frokost.
Du vil blive budt velkommen af Mario og Giorgio Gambigliani Zoccoli, som vil introducere dig til familiens historie, til gården, til den traditionelle balsamicoeddike fra Modena D.O.P. og dens produktionsteknikker. Du fortsætter med et besøg i Acetaia, der ligger på loftet af villaen, hvor nogle hemmeligheder om smagning og gastronomisk brug af ABTM D.O.P. vil blive afsløret for dig.
På dette tidspunkt er du klar til den rige smagning af ABTM parret med de produkter, der har gjort Emilia-Romagna berømt i hele verden.
Menu:
• 3 aldre af Parmigiano Reggiano (18 måneder, 24 måneder og over 30 måneder)
• 2 slags ricotta (fra ko og får)
• 2 slags omelet med grøntsager (courgette, peberfrugt og løg)
• 3 typer bagte dumplings (med olie, med ost og svampe, med ost og skinke)
• 8 typer kødpålæg (f.eks. Prosciutto Crudo di Parma D.O.P., Mortadella “Bologna”, salami, ciccioli, coppa, pancetta, coppa di testa, spæk)
• Risotto med parmesan
• Sød
• Kaffe
• Husets bitter
HVIS DU HAR BRUG FOR EN SHUTTLE FOR AT KOMME FRA MODENA CENTRUM, KAN VI ORGANISERE EN SHUTTLE TIL EN KOST PÅ €10 PER HOVED (TIL OG FRA) FRA MODENA TOGSTATION (servicen er garanteret, hvis den bestilles mindst 24 timer i forvejen).
Balsamiske hilsner!
Mario og George