expedia
Modena: Balsamic Vinegar Cellar Guided Tour
Picture 4 for Activity Modena: Balsamic Vinegar Cellar Guided Tour
Picture 3 for Activity Modena: Balsamic Vinegar Cellar Guided Tour
Picture 9 for Activity Modena: Balsamic Vinegar Cellar Guided Tour
Picture 1 for Activity Modena: Balsamic Vinegar Cellar Guided Tour

Modena: Guidet tur i balsamicoeddikekælderen og valgfrit måltid

Fra Arcadia Tour Operator e DMC
5 ud af 5
Gratis afbestilling
Prisen er 112 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 1 time(r)+
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Oplev produktionen af balsamicoeddike i Modena
  • Lær italiensk tradition om balsamicoeddike
  • Beundre Modenas bakker og den natur, der omgiver byen

Sted for oplevelsen

    • Modena
    • Modena, Emilia-Romagna, Italy

Møde-/indløsningssted

    • Solignano di Castelvetro, Emilia-Romagna, Italy

Tjek tilgængelighed


Balsamico-eddike-kældertur
  • Oplevelsens varighed er 1 time1 time(r)1 time(r)
  • Engelsk

Vælg denne mulighed for at få en guidet tur i eddikekælderen “La Vedetta”.

Prisoplysninger
111,84 kr. x 1 voksen111,84 kr.

I alt
Prisen er 111,84 kr.
Balsamicoeddike-kældertur med aperitif
  • Oplevelsens varighed er 2 timer2 time(r)2 time(r)
  • Engelsk

Vælg denne mulighed for at få en guidet tur i eddikekælderen “La Vedetta” og nyde en traditionel italiensk aperitif.

Prisoplysninger
160,30 kr. x 1 voksen160,30 kr.

I alt
Prisen er 160,30 kr.
Balsamico-kældertur med madlavningskursus og middag
  • Oplevelsens varighed er 5 timer5 time(r)5 time(r)
  • Engelsk

Vælg denne mulighed for at nyde en guidet tur i eddikekælderen “La Vedetta” og deltage i et madlavningskursus, hvor du lærer at lave hjemmelavet pasta (tagliatelle og tortellini). Denne mulighed inkluderer også en traditionel italiensk middag.

Starttidspunkt: 17.00
Prisoplysninger
820,14 kr. x 1 voksen820,14 kr.

I alt
Prisen er 820,14 kr.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Rundvisning i eddikekælderen
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Guide
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Eddike smagning
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Frokost (hvis valgmulighed valgt)
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Aperitif (hvis tilvalg valgt)
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Madlavningskursus og middag (hvis tilvalg)

Godt at vide, før du booker

  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Oplev balsamicoeddike, kongen af krydderier, fuld af hemmeligheder og traditioner, der er gået i arv fra generation til generation. Du har mulighed for at følge Claudio eller bedstefar Franco ind i acetaiaen for at opdage dens oprindelse og historie.
Før besøget fortæller Claudio, ejeren, historien om sin familie mellem hurtige biler og langsom mad, hans mor voksede op på landet hos landmandsforældre, der kun havde et batteri af balsamicoeddike, som bedstefaren arvede efter sin bedstefars død. Onkel, så da moderen blev gift, bad hun faderen om at starte et nyt batteri til børnene. i mellemtiden gjorde faderen karriere i Ferrari og derefter i Lamborghini og dedikerede hele sit liv til motorer uden at glemme at tage sig af Aceto er nu 82 år gammel og fortsætter med at tage sig af sig selv. faktisk øgede han denne passion ved at arbejde hårdere end før.
Fra vores 10 hektar vinmarker, heraf 5 med trebbiano modenese, udvælger vi de bedste druer til produktionen af vores balsamicoeddike.
Efter tilberedningen flyttes den ind i tønderne på hvert batteri, hvor den lagrer i mange år, indtil den når den mindste tønde, og derfra bliver den tappet på flaske. Det er et produkt, der kræver meget tålmodighed. Ud over den traditionelle balsamicoeddike har vi nu i nogle år også produceret BGB-certificeret balsamicoeddike med mindre lagring, men samtidig meget værdsat for sin alsidighed og smag, der ligner den traditionelle. Claudio udviklede derefter andre krydderier for at forsøge at skabe produkter, der mindede meget om traditionel balsamico, men som krævede mindre modning. Hvis du vil opdage de sande nuancer, de virkelige forskelle mellem traditionel og kommerciel baslamisk, så kom og besøg os.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Modena
    • Modena, Emilia-Romagna, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • Solignano di Castelvetro, Emilia-Romagna, Italy