Der tales kun italiensk. I mødes i det professionelle madlavningsværksted Chef and the City, men bare rolig: der kræves ingen særlige færdigheder, for I laver mad sammen under kyndig vejledning af kokken og/eller hendes kvalificerede personale, så det er fint, selv om du aldrig har vejet mel før. Mens du venter på, at alle gæsterne ankommer, bliver du budt velkommen i den hyggelige spisestue (ja, du læste rigtigt, der er ikke kun et køkken) med en lille velkomstbuffet med søde og salte snacks, drinks, te og kaffe. Du skal lave tre lækre og unikke forretter og/eller en dessert fra forskellige dele af verden (ikke noget med “lasagne, som jeg kan lave rigtig godt, fordi min gymnasiekammerats bedstemor fra Emilia har lært mig det”). Du laver mad i ca. 30 minutter, holder en pause, så vi har tid til at gøre køkkenet klar til de andre opskrifter, og vender derefter tilbage til køkkenet i yderligere 30 minutter. Den sidste time er udelukkende afsat til at smage på de kulinariske vidundere, du lige har lavet, ledsaget af et glas god vin eller en særlig Chef and the City-cocktail. I vil lære, sludre, lære hinanden at kende og have det sjovt i en afslappet atmosfære.
Oplevelsen finder sted i det professionelle madværksted CHEF AND THE CITY, som ligger på Via Laura Ciceri Visconti n. 4, med tre store vinduer og knaldrøde skilte. Når du ankommer til stedet, skal du ringe på klokken på det centrale vindue for at komme ind (gå ikke ind i bygningen!). Jeg glæder mig til at se dig! Kokken Ilaria