For at få uforglemmelige minder fra din rejse til Peru. I denne oplevelse får du mulighed for at lære 3 typiske retter: “Ceviche”, “Causa” og “Lomo Saltado” i et hyggeligt miljø, som er mit hjem, i turistkvarteret Miraflores. Du vil opdage, hvorfor det peruvianske køkken inspirerer os og skaber et rum af samhørighed og stolthed blandt os.
Som en del af oplevelsen besøger vi markedet sammen, hvor I vil lære om frugt, grøntsager og krydderier, der er sjælen i vores køkken.
I slutningen af timen bliver du ambassadør for det peruvianske køkken, og du vil være i stand til at tilberede et komplet måltid derhjemme.
ITINERARIE:
10:00 Møde og hilsen ved kokken ved hoveddøren til Market Nr. 1 Surquillo. På dette sted vil du se de typiske peruvianske frugter og krydderier.
Kl. 10.50 Afgang til kokkens hjem. På vejen vil du se omgivelserne i bydelen Miraflores.
11:00 Kurset begynder med tilberedning af Causa og Ceviche, mens vi smager på en lækker Chilcano (Pisco-baseret drink). Alle deltagere har deres retter og ingredienser med.
Der vil blive serveret et ubegrænset antal ikke-alkoholiske drikke.
11:45 Tid til at spise de retter, som hver deltager tilbereder.
Kl. 12.15 Demonstration og tilberedning af Lomo Saltado.
Kl. 12.30 Du deler bord med kokken og nyder en udsøgt frokost, som du selv har tilberedt, i en munter og hjemlig atmosfære. Du vil også lære om vores historie, kultur,
kulinarisk identitet og selvfølgelig vores regioner, alt dette set fra en person, der har rejst og boet i dem.
13:30 Afslutning på gudstjenesten