Sæsonbestemthed, lokale produkter, nøjsomhed, harmoni med naturen og taknemmelighed er værdier, der har inspireret vores forhold til naturen i umindelige tider. Hos Forn de la Llotgeta mener vi, at traditionelle madkulturer er en stor kilde til viden, der kan hjælpe os med at løse store bæredygtighedsudfordringer, herunder den måde, vi eksperimenterer med vores rejseoplevelser på.
I denne workshop vil vores kulturelle tilgang til madlavning give dig mulighed for at udforske Mallorcas fineste terroir, typiske retter og kulinariske traditioner ved at følge familieopskrifter og øens madkalender: fra sæsonens vigtigste ingredienser til ikoniske produkter, alt sammen parret med økologiske vine og en bæredygtig fødevareetos.
Vi samarbejder med små producenter og landmænd for at bygge bro mellem din kulinariske oplevelse og den mest ægte håndværksmæssige fødevareproduktion på Mallorca. Du vil ikke kun nyde smagen af deres passionerede og hårde arbejde, men også få mulighed for at tage de ingredienser og materialer, der blev brugt under workshoppen, med dig, så du kan kopiere opskrifterne og tage den autentiske smag af Mallorca med hjem.
Vi har skabt denne oplevelse, så du på en dyb, oprigtig og fordybende måde kan komme i kontakt med vores kultur og ære traditionel lokal mad. Vores åbne grupper er meget små med et maksimum på 8 personer for at give dig en intim oplevelse. Hvis du foretrækker fuld eksklusivitet, kan kurserne også gøres private fra 2 til 15 personer og er afhængige af tilgængelighed. Kurserne anbefales ikke til børn under 10 år, men de er velkomne i private grupper.
Mercado del Olivar ligger i centrum af Palma, kun 10 minutter fra mit atelier, og er det største typiske marked i byen. Denne spadseretur giver dig mulighed for at fordybe dig i den livlige middelhavsatmosfære. Vi går gennem frugt-, fiske- og andre delikatessestande, møder sælgerne og finder nogle af de ingredienser, vi skal bruge til vores workshop.
I mit atelier starter vi en praktisk madlavningsworkshop, hvor vi sammen tilbereder en komplet mallorcinsk sæsonmenu. Med en aperitif, en forret, en hovedret, en dessert og selvfølgelig lokal vin.
Eksempel på menu
Lokalt kødpålæg og håndværksoste med druer og mandler
Mallorcinsk fladbrød med grønt og rosiner
Artiskokker & sobrasada meloso ris kogt i lergryde (greixonera)
Gató (mandelkage) med mandelis
Alle ingredienserne er lokale og bæredygtigt fremskaffede. Animalsk protein er meget vigtigt for at forstå den traditionelle mallorcinske madkultur, men denne workshop kan nemt gøres vegetarisk eller vegansk for private grupper. Oplys venligst om eventuelle kostbehov, så vil vi gøre vores bedste for at tilpasse kurset til dine behov.
Varighed: 1 times markedstur + 3 timers workshop
Hvis du har meget specifikke kostrestriktioner eller alvorlige fødevareallergier, bedes du kontakte os, før du booker online.