På denne rute vil vi udforske den centrale del af Kreta og følge stierne i den kretensiske historie, hvor vi vil lære den traditionelle livsstil at kende og lære alt om produktionen af den berømte kretensiske olivenolie og de kretensiske vine.
Vi besøger hyrdens hus og deltager i osteproduktionsprocessen, og til sidst nyder vi et fantastisk måltid på en traditionel taverne, hvor vi selv laver kretensiske søde sager.
Vi vil lære Kretas landdistrikter at kende ved at se de lokale i deres daglige aktiviteter og besøge traditionelle landsbyer.
Vores første stop er Aposelemis-dæmningen, hvor vi på nært hold ser den sunkne landsby SFENTYLI.
Derefter besøger vi en af de bedste olivenoliefarme i området, og vi kan se, hvordan CRETAN OLIVE OIL produceres.
Så krydser vi en smuk sti med en fantastisk udsigt, samler urter og går sammen med kretensiske geder.
Ved næste stop nyder vi Raki med lokale delikatesser i en traditionel landsby, hvor vi får mulighed for at beundre arkitekturen og se indbyggernes levevis.
Derefter ankommer vi til en af de bedste vingårde på det centrale Kreta, hvor vi lærer om produktionsprocessen for kretensiske vine ved at smage på dem sammen med lokale produkter.
Fuld af smukke billeder fortsætter vi til det sted, hvor vi ser dyr, og vi deltager i produktionen af autentisk ost.
Derefter nyder vi vores måltid på en af de mest traditionelle taverner i området, hvor der laves søde sager, hvilket er en helt unik oplevelse.
Til sidst, fulde af billeder og oplevelser, vender vi tilbage til hotellet med en smag af det sande, ukendte Kreta i bagagen.