expedia

Málaga: Spansk madlavningsworkshop med paella og sangria

Fra Lebasi Taller de Cocina
10 ud af 10
Enestående
Gratis afbestilling
Prisen er 496 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 3 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Oversigt
  • Vores køkkener er moderne og meget komfortable, hvor du kan nyde oplevelsen.
  • Vi ligger i det historiske centrum af byen, så det er meget nemt at komme dertil.
  • Vi ligger 5 minutter fra Atarazanas-markedet.
  • Undervisningen er meget sjov og 100 % deltagende.

Sted for oplevelsen

    • Malaga
    • Málaga, Andalucía, Spain

Møde-/indløsningssted

    • C. Martínez Campos, 15, Distrito Centro, 29001 Málaga, Spain
    • Málaga, Andalucía, Spain

Tjek tilgængelighed


Málaga: Spansk madlavningskursus med paella, sangria og meget mere
  • Oplevelsens varighed er 3 timer3 time(r)
    3 time(r)
  • Engelsk
Mulige sprog: Engelsk
Prisoplysninger
496,44 kr. x 1 voksen496,44 kr.

I alt
Prisen er 496,44 kr.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    På vores kurser laver vi flere retter: ajoblanco, paella og remojón malagueño (typisk salat fra Málaga). Vi har også en overraskende dessert. Under måltidet får klienten også en sangrio eller to efter eget valg.

Godt at vide, før du booker

  • Ikke tilladt: Alkohol og stoffer
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Lær at lave mad som en lokal med kokkene Laura & Diego
Oplev den ægte smag af Spanien i hjertet af Málaga med fordybende, praktiske madlavningskurser ledet af to passionerede og erfarne kokke.

Mød dine kokke:
Kokken Laura er uddannet på Le Cordon Bleu i London og har arbejdet på restauranter med Michelin-stjerner. Laura er uddannet af en valenciansk kok, der har specialiseret sig i paellaer, og hun vil lære dig at mestre denne ikoniske ret - ligesom en ægte spanier. Hendes kurser handler ikke kun om madlavning, men også om at dele hemmelighederne bag Spaniens ingredienser, traditioner og livsstil. Hun vil også anbefale lokale markeder, butikker og steder, man skal besøge i Málaga for at få en komplet kulinarisk oplevelse.

Kokken Diego er oprindeligt fra Uruguay, men er opvokset og uddannet i Málaga. Hans kulinariske rejse begyndte i en alder af 9 år, og hans professionelle karriere har ført ham fra traditionelle andalusiske køkkener til de mest eksklusive restauranter i byen. Diego har specialiseret sig i Málaga og det andalusiske køkken, især desserter, og bringer varme, kreativitet og historiefortælling til hver eneste ret, han underviser i.

Hvad du kan forvente:

  • Lav autentiske spanske og andalusiske retter fra bunden

  • Lær eksperttips og traditionelle teknikker til perfekt paella og meget mere

  • Få lokal indsigt og anbefalinger fra dine kokke

  • Nyd en 100 % hands-on, sjov og social madlavningsoplevelse

  • Tag færdigheder med hjem til at genskabe spanske måltider, uanset hvor du er

Muligheder for kost:
Vi tilpasser gerne menuen for at imødekomme fødevareallergier eller -intolerancer. Veganske og vegetariske muligheder er tilgængelige med forudgående varsel.

Detaljer om booking:

  • Undervisningen finder sted i det centrale Málaga

  • Der kræves mindst 4 deltagere

  • Perfekt til solorejsende, par, familier eller små grupper

Reserver din plads nu, og nyd at lave mad, smage og leve i Spanien som en lokal!

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Malaga
    • Málaga, Andalucía, Spain

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • C. Martínez Campos, 15, Distrito Centro, 29001 Málaga, Spain
    • Málaga, Andalucía, Spain