expedia

Maggie Beer's Farm Hands-on madlavningsskole og frokost

Fra Maggie Beer's Farmshop
10 ud af 10
Gratis afbestilling
Prisen er 924 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 3 time(r) og 30 min.
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Oversigt
  • Maggie Beers gård
  • Praktisk madlavningsskole
  • Sæsonbestemt frokost i Barossa
  • Intim oplevelse i en lille gruppe
  • Kokkeskole

Sted for oplevelsen

    • South Australia
    • Nuriootpa, South Australia, Australia

Møde-/indløsningssted

    • 50 Pheasant Farm Rd, Nuriootpa SA 5355, Australia | Please check in at Maggie Beer's Farm Shop, 15 minutes prior to your experience start time.
    • Nuriootpa, South Australia, Australia

Tjek tilgængelighed


Maggie Beer's Farm Hands-on madlavningsskole og frokost
  • Oplevelsens varighed er 3 timer og 30 minutter3 time(r) og 30 min.
    3 time(r) og 30 min.
  • Engelsk
Mulige sprog: Engelsk
Starttidspunkt: 10.00
Prisoplysninger
923,90 kr. x 1 voksen923,90 kr.

I alt
Prisen er 923,90 kr.
indtil fre. d. 25. jul.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Inklusioner:
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? 2,5 timers kokkeskole ledet af Maggie Beers team efterfulgt af en lang frokost
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Madlavningsdemonstration, mens du nyder et glas fra vores sortiment.
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Med opskriftskort til at tage med hjem
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Hands on Cooking School,
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Fælles langbordsfrokost, hvor vi nyder de retter, I hver især har tilberedt.
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Yderligere drikkevarer kan købes sammen med frokosten

Godt at vide, før du booker

  • Ikke egnet til: Børn under 13 år
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

På dette intime hold med kun 10 gæster lærer du at tilberede sæsonbetonede retter fra Maggies opskriftsbøger under ledelse af Maggies team på gården. Denne madlavningsoplevelse varer et par timer efterfulgt af frokost, og du kan høre alt om, hvordan Maggie og Colin startede Pheasant Farm, udviklingen af ejendommen og historien om The Cook and the Chef.

På denne kokkeskole lærer du om menuen gennem en demonstration, før du tager forklædet på og tilbereder en af retterne, som du så deler ved langbordet sammen med de andre deltagere.

Maggie er selv kok, og hun sætter en ære i at bringe retter på bordet, der viser sæsonens ingredienser med opskrifter, der er lette at følge, og hun har trænet hvert af de hold, der leverer kokkeskolen, i at skabe en menu, der helt sikkert vil imponere dine gæster derhjemme ved din næste lange frokost.

Denne madlavningsskole er begyndelsen på en sjov dag i Barossa Valley.

Inklusioner:
• 2,5 timers kokkeskole ledet af Maggie Beers team efterfulgt af en lang frokost
• Madlavningsdemonstration, mens du nyder et glas fra vores sortiment.
• Med opskriftskort til at tage med hjem
• Hands on Cooking School,
• Fælles langbordsfrokost, hvor vi nyder de retter, I hver især har tilberedt.

Yderligere drikkevarer kan købes sammen med frokosten

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • South Australia
    • Nuriootpa, South Australia, Australia

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • 50 Pheasant Farm Rd, Nuriootpa SA 5355, Australia | Please check in at Maggie Beer's Farm Shop, 15 minutes prior to your experience start time.
    • Nuriootpa, South Australia, Australia