På dette intime hold med kun 10 gæster lærer du at tilberede sæsonbetonede retter fra Maggies opskriftsbøger under ledelse af Maggies team på gården. Denne madlavningsoplevelse varer et par timer efterfulgt af frokost, og du kan høre alt om, hvordan Maggie og Colin startede Pheasant Farm, udviklingen af ejendommen og historien om The Cook and the Chef.
På denne kokkeskole lærer du om menuen gennem en demonstration, før du tager forklædet på og tilbereder en af retterne, som du så deler ved langbordet sammen med de andre deltagere.
Maggie er selv kok, og hun sætter en ære i at bringe retter på bordet, der viser sæsonens ingredienser med opskrifter, der er lette at følge, og hun har trænet hvert af de hold, der leverer kokkeskolen, i at skabe en menu, der helt sikkert vil imponere dine gæster derhjemme ved din næste lange frokost.
Denne madlavningsskole er begyndelsen på en sjov dag i Barossa Valley.
Inklusioner:
• 2,5 timers kokkeskole ledet af Maggie Beers team efterfulgt af en lang frokost
• Madlavningsdemonstration, mens du nyder et glas fra vores sortiment.
• Med opskriftskort til at tage med hjem
• Hands on Cooking School,
• Fælles langbordsfrokost, hvor vi nyder de retter, I hver især har tilberedt.
Yderligere drikkevarer kan købes sammen med frokosten