***STARTTID er kl. 9-10 for rundvisning (afhængigt af ugedag på grund af åbninger) … Vi tilpasser os alle fødevareproblemer. Designet af en prisbelønnet madskribent (Travel+Leisure, Food+Wine, Slow Food) og Michelin-stjerneuddannet kok, tag med os på en udforskning af Montreals madkultur på vores berømte landmandsmarked, Jean Talon. Kurateret af en arbejdende kok og hans kunstneriske partner, lær historien bag Montreals dynamiske fødevarefællesskaber. Smag 6-7 smagsprøver på retter og street food fra blandt andet Nordafrika, Italien og Europa. Lav en smagning af sjældne frugter fra en kilde til toprestauranter. Smag på nogle af Quebecs bedste bondegårdsoste. Og find ud af, hvor de lokale kokke køber ind til deres menuer. Bemærk: Vi besøger alle små leverandører, så der kan være kø. Ikke inkluderet - drikkevarer/alkohol og uber/metro, hvis det er nødvendigt. FOR ANDRE MULIGHEDER: 1) VI HAR EN AFTENSMADSKLUB, DER ER EN AF DE BEDST BEDØMTE OPLEVELSER I QUEBEC… 2) Et madlavningskursus med en MICHELIN-uddannet kok…. .