Du møder vores personale på hotellet eller i lufthavnen, og først kører vi til Merkato, som er det største udendørs marked i hele Afrika. Merkato, der blev etableret af italienerne omkring 1937, er en stor udendørs markedsplads i Afrika, der dækker flere kvadratkilometer og anslås at beskæftige 13.000 mennesker i 7.100 forretningsenheder.
Dernæst kører vi til markedet for friske grøntsager for at købe alle de nødvendige madvarer, og senere kører vi hjem.
Injera, Etiopiens nationalspise kaldet Injera (Enjera), et svampet fladbrød, der er en del af det etiopiske køkken, laves ved at fermentere teffmel og vand og derefter koge det på en varm pande. Processen går ud på at lave en starter, blande den med mel og vand, lade blandingen fermentere og til sidst lave tynde pandekager.
Den etiopiske kaffeceremoni er et dybt forankret socialt ritual, hvor kaffen tilberedes og serveres efter bestemte regler, som symboliserer venskab, respekt og gæstfrihed. Det involverer typisk tre runder kaffe, hver med unik symbolik, og er en vigtig del af dagliglivet og særlige lejligheder i Etiopien.
Etiopisk linsestuvning, der er nem at lave og har en utrolig dybde i smagen. Hvis du er vegetar og kan lide at spise kødfrie måltider, er dette en god ret at have i din måltidsrotation. For at lave etiopiske linser skal du bruge peberpulver, tomat, løg, madolie og en lille smule bordsalt.
Tag med på denne unikke, personlige og autentiske tur til Addis for at opleve det rige etiopiske køkken. Senere kører du til dit hotel eller lufthavnen END of Service.