En hel dags praktisk madlavningskursus i fantastiske omgivelser i det toscanske landskab inklusive en madtur gennem det historiske centrale madmarked i Firenze. Under ledelse af en lokal guide, der elsker mad, vil du nyde smagsprøver og opleve toscansk mad som en ægte lokal samt købe ingredienserne på dette livlige marked.
Når du ankommer til vores smukke bondegård, går du i gang med at sammensætte en komplet menu, fra forret til dessert, udelukkende med sæsonens friskeste råvarer, hvoraf de fleste kommer fra bondegårdens køkkenhave!
Vær forberedt på at smøge ærmerne op og lære at lave mad, som toscanske bedstemødre og mødre gør hver dag i deres køkkener til deres familier. Lær hemmelighederne bag traditionelle retter, som du nemt kan genskabe derhjemme til dine venner og familie. Madlavningslektionen er velegnet til begyndere og til dem, der allerede kan lave mad.
Til sidst sætter vi os alle sammen på en terrasse med en fantastisk udsigt over de toscanske bakker, og ligesom en stor italiensk familie tager vi os tid til at nyde den mad, vi har tilberedt sammen.
Oplev først Firenzes historiske madmarked, hvor de lokale gør deres daglige indkøb. Bland dig med de lokale. Mød bagerne, slagterne og landmændene, der sælger grøntsager fra deres marker. Deres boder er fulde af varer som frisk frugt, grøntsager, oste, saltet kød, balsamico, soltørrede tomater, oliven og mange andre italienske madspecialiteter. Køb de ingredienser, der skal bruges til madlavningskurset, og lær at vælge de bedste sæsonprodukter.
Så er det tid til at starte din madlavningslektion på en bondegård i Toscana. Dette er ikke bare en demonstration, du vil faktisk deltage i at skabe et komplet traditionelt toscansk måltid med vores kokkes hjælp. Du vil lære at lave ægte italiensk frisk pastai hånden med frisklagte æg og lære at lave en traditionel kødsovs med ingredienser lige uden for døren!
Lær at tilberede klassiske bruschetta med frisk brød, hjemmedyrkede tomater og gårdens egen ekstra jomfruolivenolie, og tag derefter en pause for at nyde bruschettaen med et glas Chianti-vin.
Efter pausen er det tilbage til lektionen, hvor du vil lære at tilberede traditionel toscansk flæskesteg, arista og toscanske stegte kartofler med friske urter, der er samlet rundt omkring på gården. Som afslutning på kurset vil du lære hemmelighederne bag den vidunderlige italienske kaffe- og flødedessert, Tiramisù.