Gør dit ophold på Sicilien magisk, nyd godt af en unik og uforglemmelig oplevelse, som du altid vil have mindet og smagen af. Deltag i oplevelsen “Traditionelle menuer omkring Cefalù”. Ledsaget af en kok, som med glæde vil være vært for dig i sit hus med panoramaudsigt, vil du lære at lave frisk siciliansk pasta, efterfulgt af parmigiana og en typisk siciliansk dessert.
Din oplevelse vil begynde med, at du opdager hemmelighederne bag valget af den rigtige type mel til at lave en lækker frisk pasta; du vil lære at ælte frisk pasta, at forstå, hvor lang tid det tager at ælte dejen, og frem for alt vil du lære de forskellige teknikker til at arbejde med pasta for at lave forskellige typer: gnocchi, tortelli, orecchiette, tagliatelle og mange andre.
Du vil kunne berige din oplevelse ved at tilberede en velsmagende parmigiana: du vil have mulighed for at gøre din ret endnu mere lækker ved at bruge lokale produkter, såsom ekstra jomfruolivenolie, grøntsager og urter fra vores haver.
Du må ikke gå glip af at smage en typisk siciliansk dessert som afslutning på dit madlavningskursus.