Oplev en autentisk kulinarisk oplevelse i Mola di Bari. Lær at lave traditionelle hjemmelavede orecchiette i dit lokale hus, en typisk Trullo! Lær om det autentiske lokale køkken, mens du tilbereder din egen frokost eller middag. Lav en raffineret menu med italienske specialiteter!
Oplevelsen består af et lille kursus i det traditionelle lokale køkken med et udvalg af klassiske tilberedninger fra Syditalien og efterfølgende en frokost eller middag med min familie i en afslappet atmosfære.
Jeg byder jer velkommen i min trullo, og når vi har mødt hinanden og drukket en god aperitif, går vi i gang med at tilberede nogle af retterne til måltidet.
Afhængigt af årstiden tilbereder vi en god forret med hjemmelavet pasta eller en anden ret med kød og grøntsager, og der vil være en typisk lokal dessert.
Blandt de typiske retter kan vi vælge mellem den klassiske pasta og majroer eller søndagens ragù, kødboller med brød eller koteletter med sauce, og til desserter kan vi tilberede de klassiske kiks med mandler eller en god tiramisu.