Thaimad er velkendt blandt foodies verden over, især i storbyer som New York, London, Tokyo, Hong Kong, Sydney og mange flere.
Folk elsker thaimad på forskellige måder. Et stort antal mennesker kan lide smagen, variationen, friskheden og det unikke. Folk genkender også thaimad på dens krydrede smag. Det er dog ikke alt, der er krydret i alle menuer. Der er forskellige måder at lave mad på, som giver forskellig smag, aroma og udseende.
Når man besøger Thailand, er der ingen bedre måde at lære thailandsk madlavning på end fra dens oprindelse. Lær den ægte thailandske mad at kende, og hvordan man tilbereder den. Du vil vide og se, hvordan man laver thailandsk chilipasta, og blive introduceret til de vigtige krydderurter, der indgår i en typisk thailandsk ret.
Brug formiddagen på at lære at tilberede 4 autentiske thailandske retter. Disse madlavningskurser foregår på engelsk og er en “hands-on” oplevelse, man ikke må gå glip af. Der kræves ingen madlavningsfærdigheder, bare nysgerrighed og entusiasme vil gøre denne tur fuld af sjov.
Cooking Tour Operation: 9:30 am. - 14:00. undtagen søndag og helligdage.
08.30-09.00: Afhentning i lobbyen på et hotel (beliggende i centrum af Bangkok) og transport til Baipai Thai Cooking School.
09.30: Mød din instruktør, og bliv introduceret til det thailandske køkkens verden. Lær at lave thailandsk mad og thailandske desserter med en erfaren lærer. Nyd at have dine egne retter.
13.30: Tilbage til hotellet