Nyd en smag af Toscana, og prøv lokale specialiteter som Buccellato og tordelli på en gåtur i den befæstede by Lucca. Lær om hver ret, du smager, mens du besøger lokale restauranter, caféer og historiske spisesteder og opdager alt, hvad det lokale køkken har at byde på.
Smagsprøverne på din tur afhænger af dagens bedste råvarer, tilgængeligheden af leverandører og gruppens præferencer. Din madglade guide er her for at vise vej på en uforglemmelig madrejse gennem Lucca.
Nyd Buccellato, et typisk sødt brød lavet af enkle ingredienser. Dette bagværk med gammel oprindelse, der oprindeligt havde en cirkulær og ringformet form, er for nylig blevet erstattet af ovale versioner, der er mere praktiske at pakke og transportere.
Ved et andet stop på din gåtur kan du prøve cecina, en typisk tynd focaccia lavet med en blanding af kikærtemel, vand, salt og olivenolie. Blød på indersiden og sprød på ydersiden, dette er en must-have ret, når du besøger Toscana.
En anden typisk toscansk ret er tordelli, en pasta fyldt med alle mulige lækkerier, herunder kød, ost, mangold og mortadella, med kødsauce eller olie og cacio-ost. Tordelli er en unik specialitet, som du kun kan finde i Lucca.
Toscana er berømt for sit pålæg, og Lucca er bestemt ingen undtagelse. Din madtur inkluderer et stop for at smage på områdets bedste pålæg ledsaget af et glas lokal vin.
Din madtur slutter ved dit fjerde stop, hvor du kan smage et udvalg af chokolader, der udelukkende er fremstillet i Toscana, eller en is.