Turen starter ved vores mødested, hvor vi begynder dette madeventyr i boheme-distriktet Barranco, med en panoramisk gåtur omkring San Francisco Square.
Vi fortsætter udflugten med at smage en udsøgt peruviansk kaffe, og derefter skal vi smage to typer af traditionelle empanadas. Den ene er fyldt med “aji de gallina“, en cremet peruviansk ret lavet med gul peber og kylling. Den anden er fyldt med chilipeber med en særlig krydret smag.
Derefter besøger vi en gastronomisk butik fuld af peruvianske produkter, fremstillet af små bæredygtige og miljøansvarlige virksomheder. Vi skal også smage manges yndlingsslik: chocolate. Oplev den intense smag af god kvalitet med disse fantastiske håndlavede lokale produkter.
Vores næste stop bliver på et lille kunstgalleri af den utrolige peruvianske kunstner Jade Rivera. Vi befinder os i hjertet af Barranco og tager en panoramisk gåtur til Bridge of Sights. Denne maleriske træbro blev bygget i 1876, men den er blevet ombygget flere gange. Legenden siger, at hvis man ønsker sig noget og går over broen og holder vejret, så går det i opfyldelse.
Næste besøg bliver på en lokal restaurant, hvor vi skal spise en peruansk populær ret kaldet “Ceviche“, frisk rå fisk marineret med citronsaft. Vi skal også spise “Causa Limena“, en traditionel ret lavet af pressede kartofler, fyldt med avocado og tun. Nyd en forfriskende alkoholfri sød drik kaldet Chicha Morada, lavet med lilla majs.
Turen fortsætter på en anden restaurant, og denne gang skal vi smage “Lomo Saltado“, lavet på sauteret oksemørbrad med løg og tomater, ledsaget af ris og pommes frites. Vi må ikke gå glip af at drikke en forfriskende national sodavand kendt som Inka Kola.
Senere besøger vi en af de mest traditionelle barer i byen for at smage en peruviansk cocktail “Pisco Sour“, lavet med Pisco brandy, limesaft, æggehvide og sukkersirup.
Vi kan ikke undvære desserterne, så som afslutning på turen besøger vi en lokal isbutik for at smage cremet håndværksis med peruvianske smage.