expedia
Levanto: Pesto-Making Class
Picture 4 for Activity Levanto: Pesto-Making Class
Picture 2 for Activity Levanto: Pesto-Making Class
Picture 1 for Activity Levanto: Pesto-Making Class
Picture 3 for Activity Levanto: Pesto-Making Class

Levanto: Kursus i fremstilling af pesto

Fra Arbaspaa Tour Organizer
4,9 ud af 5
Gratis afbestilling
Prisen er 298 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 1 time(r) og 30 min.
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Opdag hemmelighederne bag den berømte liguriske pestosauce
  • Lær forskellen mellem håndlavet og købt pesto
  • Smag din hjemmelavede pesto med et glas hvidvin og lokale produkter
  • Nyd dit pestokursus i atmosfæren i Levantos historiske centrum
  • Lær at lave pesto i en butik, der har været hjemme i Levanto siden 1976

Sted for oplevelsen

    • Levanto
    • Levanto, Liguria, Italy

Møde-/indløsningssted

    • Meet your instructor at "Il laboratorio del Pesto".
    • Levanto, Liguria, Italy

Tjek tilgængelighed


Levanto: Kursus i fremstilling af pesto
  • Oplevelsens varighed er 1 time og 30 minutter1 time(r) og 30 min.1 time(r) og 30 min.
  • Engelsk
Starttidspunkt: 11.00
Prisoplysninger
298,23 kr. x 2 voksne596,46 kr.

I alt
Prisen er 596,46 kr.
indtil tir. d. 14. maj
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Kursus i fremstilling af pesto
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Et glas vin og lokale appetitvækkere
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Prøvesmagning af olivenolie
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Frokost eller middag

Godt at vide, før du booker

  • Ikke egnet til: Børn under 10 år
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Lær at lave din helt egen pesto efter lokale traditioner på dette pestokursus. Tag med din instruktør til Levantos historiske centrum, hvor “Pestolaboratoriet” har tilberedt denne berømte, gamle sauce siden 1976.
Efter at have smagt et glas mousserende vin ledsaget af en lokal ekstra jomfruolivenolie på bruschetta, kan du smage pesto lavet med den moderne metode. Lav derefter pesto på den traditionelle måde med en morter.
Vask og tør basilikumbladene, og stød dem sammen med salt, pinjekerner og hvidløg. Tilsæt parmigiano-ost og ekstra jomfruolivenolie, og nyd din tykke og velduftende pesto.
Smag din egen hjemmelavede pesto sammen med et glas hvidvin og nogle lokale produkter, såsom oliven, bruschetta med ansjoser.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Levanto
    • Levanto, Liguria, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • Meet your instructor at "Il laboratorio del Pesto".
    • Levanto, Liguria, Italy