expedia

Lecce: Pastakursus i gårdhave fra 1400-tallet med vin

Fra LecceGo
9,8 ud af 10
Gratis afbestilling
Prisen er 433 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 2 time(r) og 30 min.
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Hav det sjovt med en lokal kok i historiske omgivelser
  • Se et køkken i en gårdhave i 1400-talsstil
  • Lær teknikkerne til, hvordan typisk apulisk pasta bliver lavet
  • Oplev kunsten at lave Orechiette og Sagne
  • Spis din pasta og drik vin efter undervisningen

Sted for oplevelsen

    • Lecce
    • Lecce, Puglia, Italy

Møde-/indløsningssted

    • Via Ascanio Grandi, 58, 73100 Lecce LE, Italy | The meeting point is directly in via Ascanio Grandi n 58, at the Faggiano Archaeological Museum.
    • Lecce, Puglia, Italy

Tjek tilgængelighed


Lecce: Pastakursus i gårdhave fra 1400-tallet med vin
  • Oplevelsens varighed er 2 timer og 30 minutter2 time(r) og 30 min.
    2 time(r) og 30 min.
  • Engelsk
Starttidspunkt: 18.30
Prisoplysninger
432,90 kr. x 1 voksen432,90 kr.

I alt
Prisen er 432,90 kr.
indtil tor. d. 17. jul.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Professionel kok
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Beliggenhed i et museum i centrum af Lecce
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Madlavningsudstyr inkluderet i pakken
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Transport ikke inkluderet

Godt at vide, før du booker

  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Nyd en sjov og informativ udflugt, hvor du lærer teknikkerne og håndværket i at lave autentisk apulisk pasta, Orecchiette, med en professionel og lokal kok.

Opdag hemmelighederne ved at lave Orechiette i idylliske omgivelser i en gård, der går tilbage til 1400-tallet. Opdag, hvorfor pasta er så elsket en spise verden over, især varianterne fra Syden.

Lær om Orecchiette og Sagne, en pastatype, der udelukkende fremstilles i Puglia, men som eksporteres til hele verden på grund af deres gode egenskaber.

Følg en lokal kvinde og kok, som vil lære dig at blande vand og mel og bruge alle redskaberne i faget.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Lecce
    • Lecce, Puglia, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • Via Ascanio Grandi, 58, 73100 Lecce LE, Italy | The meeting point is directly in via Ascanio Grandi n 58, at the Faggiano Archaeological Museum.
    • Lecce, Puglia, Italy