Italien, mad, og familie: tre ord, der går hånd i hånd. Mad er en religion i Italien, der tilbedes 24/7. Men om søndagen fejres det som en obligatorisk tradition at spise sammen med familie og venner. Familier samles fra hele landet for at spise en lang frokost med masser af retter og latter. Når du er i Rom, inviterer vi dig til at gøre det samme med os, mens vi tilbereder og nyder en klassisk italiensk søndagsfrokost.
Du begynder med at møde din kok på det lokale marked for at købe dagens ingredienser. Nyd den travle atmosfære, og se andre kunder forberede sig til deres fest ved at plukke de friskeste grøntsager og diskutere, hvilken ost de skal vælge til antipasti.
Når indkøbskurven er fyldt, er det tid til at tage tilbage til vores kokkeskole nær Piazza Navona eller til vores nye beliggenhed nær Pantheon for at begynde at forberede frokosten over et glas prosecco og appetizers.
Vores menu til søndagsfrokosten holder sig tæt til traditionerne. Den begynder med en generøs primo, som kan være en lasagne lavet med frisk pasta, en fyldig, saucig ragù alla bolognese eller lette, luftige gnocchi di patate serveret med en fyldig tomatsauce og et drys af lokal pecorino.
Hvad der kommer bagefter, afhænger af sæsonen. Foråret byder på artiskokker, mens sommeren byder på ristede peberfrugter. Kom til os om efteråret, og bagte græskar er måske vores specialitet. Der vil være en typisk romersk kødret at nyde med alle årstidens lokale grøntsager: kylling tilberedt på jægermanér med oliven og rosmarin eller helstegt lam.
Som afslutning på måltidet nyder vi en klassisk italiensk dessert, f.eks. panna cotta og frisk frugt plukket på markedet.