Hvis du er en foodie, der gerne vil smage khmer-mad og samtidig fokusere på lækre og sunde retter, så vil Siem Reap Country Cooking Class ikke skuffe dig. Tag med på denne tur og få en kulinarisk oplevelse, hvor vi fejrer lokale retter og lærer de traditionelle hemmeligheder bag khmerernes madlavningsteknikker, som er blevet overleveret i generationer.
Mellem kl. 08.00 og 08.30 henter vores guide dig på dit hotel, og sammen kører vi til en landsby nær Banteay Srei for at besøge kokken i hendes smukke hjem. Du vil opleve en praktisk cambodjansk madlavningskursus med ejeren og grundlæggeren af Sugar Palm-restauranterne i Siem Reap og Phnom Penh. Hun er kendt for sit arbejde med mange kendte tv-kokke, herunder Gordon Ramsay og Luke Nguyen. Lær at lave forskellige cambodjanske retter, og nyd din kreation efter kurset (2 forretter og 2 hovedretter). Kurset varer ca. 3 timer, og vi tror på, at du vil være i stand til at lave cambodjansk mad til dine kære derhjemme.
Efter frokost fortsætter vi med at besøge Golden Silk Pheach Farm, som er en af de få tilbageværende fuldt integrerede silkeproducenter i verden. Den forsøger at genskabe og beskytte khmerernes fantastiske traditionelle metoder og teknikker til fremstilling af silke.
Senere besøger vi det smukke tempel Banteay Srei, der også er kendt som “Kvindernes Citadel”. Templet blev bygget mellem det 11. og 13. århundrede af lyserød sandsten, som ikke findes andre steder i Angkor, og det er det bedst bevarede i Cambodja. Tilbage til Siem Reap, og turen slutter omkring kl. 18.00 på dit hotel.