expedia

Lækkert værksted for fremstilling af chokolade

Fra Sissys Gourmet Delights
Gratis afbestilling
Prisen er 633 kr. pr. rejsende
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 4 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Oversigt
  • Lav håndlavet chokolade ved hjælp af professionelle forme
  • Lav dit eget chokoladefyld
  • Skab gaver til venner og familie
  • Lær om de ernæringsmæssige fordele ved denne fantastiske delikatesse
  • Særlige behov tilgodeset

Sted for oplevelsen

  • Sissys Gourmet Delights
    • 7 Canterbury Road
    • Blackburn, Victoria, Australien

Møde-/indløsningssted

  • Sissys Gourmet Delights
    • 7 Canterbury Road
    • 3130, Blackburn, Victoria, Australien

Tjek tilgængelighed


Lektion om chokoladefremstilling
  • Oplevelsens varighed er 4 timer4 time(r)
    4 time(r)
  • Engelsk
  • Mad og drikke

Sylvia er vores sædvanlige chocolatier (15 års erfaring) og af og til har vi gæstechocolatiere, alle med en overflod af erfaring til at levere en workshop på en underholdende måde.

Mulige sprog: Engelsk
Prisoplysninger
632,70 kr. x 1 rejsende632,70 kr.

I alt
Prisen er 632,70 kr.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Alle ingredienser og redskaber
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Workshop om chokoladefremstilling

Godt at vide, før du booker

  • De fleste aldersgrupper er tilladt, men det afhænger af den enkeltes interesse i en 4-timers periode.
  • Dette er en 4-timers workshop, men vi har en halvvejs pause med varm chokolade og vores egne kiks
  • Vi leverer alt det nødvendige, og du tager alt det du laver væk
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Både professionelle foodies og chokoholikere vil simpelthen elske dette begynderværksted for chokoladefremstilling. Til at begynde med vil en professionel chokolade fortæller dig gennem processen med at forvandle kakaobønner til en blok chokolade og give dig nogle velsmagende oplysninger om chokoladens historie. Så er du klar til at temperere chokoladen og forvandle den til chokolade lækkerier!

Korrekt temperering af chokolade er nøglen til perfekt fremstillede delikatesser. I løbet af workshoppen vil du kun arbejde med belgisk couverture-chokolade af højeste kvalitet, som i gennemsnit har over 64 procent kakao. Du laver ganache-fyld, vælger din egen smagsgiver og hælder i forme, der er de samme som dem, der bruges af verdens førende chokoladeproducenter! Du vil også komme til at kalde på din kreative side, når du laver små krøller og andre dekorationer til dine chokolader. En af de bedste ting ved denne klasse er størrelsen. Med ikke mere end 9 deltagere i gruppen vil I alle arbejde sammen og modtage al den opmærksomhed, I har brug for, for at få jeres inderste chokolade kreative flair frem!

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    Sissys Gourmet Delights
    • 7 Canterbury Road
    • Blackburn, Victoria, Australien

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    Sissys Gourmet Delights
    • 7 Canterbury Road
    • 3130, Blackburn, Victoria, Australien