Tag med prisbelønnede Lip Smacking Foodie Tours til en brunch, der overgår alle andre bruncher i Las Vegas. Det er en oplevelse, der giver dig mulighed for at nyde ikke bare én, ikke bare to, men tre fremragende bruncher - alt sammen på én dejlig eftermiddag.
Ikke underligt, at denne tur blev kåret til “Best Brunch” af Las Vegas Review-Journal.
Du kan starte dagen med alt fra dim sum og Instagram-klare asiatiske purple-ube-pandekager til moderne mexicansk-latinske specialiteter lavet af en Esquire magazine “Chef of the Year,'' og klassiske comfort-retter, der er blevet løftet til nye højder. Cocktails er inkluderet, hvilket gør dette til den ultimative brunch med alkohol. For dem, der foretrækker ikke at drikke, findes der i stedet kreative zero-proof slukkere.
På alle restauranter bliver du straks placeret ved et førsteklasses bord med den bedste VIP-service. Du får mulighed for at sidde ved siden af forskellige gæster hvert sted, hvilket gør det nemt at møde, mingle og grine med nye venner over lækker mad og drikke.
En professionel guide viser vej og underholder med sjove fakta og historier om interessante seværdigheder undervejs.
På FUHU, en moderne asiatisk restaurant, der handler om vibe-dining, kan du sætte dig til bords med Technicolor ube-pandekager, lavet med den “it” sydøstasiatiske lilla yams, salte char siu baos, delikate reje-hargow-dumplings og stegte ris med sprød and. Nyd den med en mocktail eller en signaturcocktail med litchi, grapefrugt og rose fra FUHU Haiku vodka.
Dernæst går turen til VIVA, den sprudlende latin-mexicanske restaurant af den anerkendte Los Angeles-kok Ray Garcia, som har været vist på Cooking Channel. Lad dig friste af chilaquiles, en mexicansk morgenmadsret med tortillachips af arvestor majs toppet med spejlæg og masser af salsa og ost; saftig salat af arvestormtomater; rejetacos med guacamole; og smagfuld mexicansk gademajs i elotes-stil. Nyd en forfriskende vandmelon aqua fresca eller en VIVA-Rita margarita, der er garneret med modernistisk saltskum.
Til sidst kan du slappe af på Wally's, en unik restaurant, vinbar og specialiseret gourmetmarked, som er et hotspot for berømtheder i Los Angeles, hvor den har sin oprindelse. Fransk toast med vaniljesmag bliver bagt i en træovn, og æg Benedict bliver piftet op med grillede asparges og rucola-pesto. Sæt den sammen med en mocktail eller en signaturcocktail. Glem ikke at gemme plads til en overraskende dessert til sidst.