Beyoglu, også kendt som Pera, er byens kulturelle hjerte for kunst, mad og underholdning. Om aftenen vækkes kvarteret til live. Oplev områdets baggyder, prøv kulinariske delikatesser og smag på populære lokale retter.
Dit første stop er ved en gadesælger, der sælger Islaks- våde burgere - en af distriktets mest berømte gademadvarer. Pir til dine smagsløg med den specielle sauce i denne karakteristiske burger, inden du undersøger de skjulte gader af Beyoglu.
I den udsmykkede Cicek Pasaji (Flower Passage) - en arkade af butikker, restauranter og spisesteder - kan du beundre arkitekturen, der engang var et stort teater, og mærke det lokale nattelivs summen. Tag derefter til den i nærheden liggende Nevizade Sokak – hjemsted for en lang række meyhanes (tyrkiske tavernaer), der serverer god mad og drikke, ved udendørs borde i en lys og energisk atmosfære. Gå en tur videre til Durumzade – et berømt spisested, der har specialiseret sig i kebabruller. Sæt tænderne i den velsmagende grillede ret, der blev gjort berømt af kokken Anthony Bourdain.
Kaffe og spådomme er et yndlingstidsfordriv i tyrkisk kultur. Nip til tyrkisk kaffe, og oplev traditionen om fremtiden der spås ud fra bunden af din kop, på en lokal café på Hazzapulo Pasaji– og se, om du kan gøre din skæbne til virkelighed.
Tilbage i Nevizade Sokak slutter din tur på et lokalt spisested, hvor du kan reflektere over din aften over en meze af autentiske tyrkiske retter og raki- en spiritus med anissmag.