Lær at lave dine thailandske yndlingsretter med hjælp fra en venlig og erfaren instruktør. Lær alt om traditionelle thailandske urter og krydderier, der gør thaimad så lækker, mens din instruktør guider dig gennem hvert trin i processen. Du vil kunne tage det, du har lært, med hjem og overraske dine venner og familie med den bedste thaimad nogensinde. Alle retter kan laves vegetariske eller ikke-krydret, så de passer til dine præferencer.
Vælg fire retter pr. person blandt forslagene nedenfor:
Morgenkursus i madlavning (kl. 9.00)
• Massaman-karry
• Kylling i rød karry med grøntsager
• Krydret rejesuppe (tom yam goong)
• Lab kai (salat med kylling og mynte)
• Pad thai
• Wokstegt kylling med cashewnødder
• Wokstegt sursød kylling/grøntsager
• Stegte ris med kylling/grøntsager
Madlavningskursus om eftermiddagen (kl. 13.00)
• Forårsrulle
• Klistrede ris med mango
• Surry pastaer
• Grøn karry
• Panang-karry
• Pad thai
• Kylling i kokosmælk (tom kar kai)
• Wokstegt kylling i thaibasilikum
• Papaya-salat (som tam)
• Rørt stegt morgenfrue
Madlavningskursus sidst på eftermiddagen (kl. 14.00)
• Karrypasta
• Grøn karry
• Panang-karry
• Pad thai
• Papaya-salat (som tam)
• Kylling i kokosmælk (tom kar kai)
• Wokstegt kylling i thaibasilikum
Aftenkursus i madlavning (kl. 18.00)
• Karrypasta
• Grøn karry
• Panang-karry
• Pad thai
• Papaya-salat (som tam)
• Kylling i kokosmælk (tom kar kai)
• Wokstegt kylling i thai-basilikum
• Wokstegt morgenfrue
• Klistrede ris med mango