Du bliver hentet i lobbyen på dit hotel af en lokal lastbil, som kører dig til vores kokkeskole, der ligger ved en lille bæk.
Derefter starter du din morgen- eller eftermiddagsklasse med at vælge friske ingredienser til dine måltider. De er målt op i tallerkener og bakker til retterne, så det eneste, du skal gøre, er at skære, snitte, hakke og skære dem i tern.
Oplev hemmelighederne bag at lave det perfekte thailandske måltid, når du kombinerer rige farver, unikke smage og duftende krydderier med lækre friske råvarer. Du vil få en fornemmelse af autentisk thailandsk kultur gennem din tilberedning af det sydthailandske køkken.
Til morgenklassen skal du vælge 4 retter fra:
• Massaman karry rød karry • Kylling med gule karrygrøntsager • Lab kai (salat med kylling og mynte) • Pad thai • Wokstegt kylling med cashewnødder • Wokstegt sursød kylling • Stegte grøntsagsris med kylling eller grøntsager • Krydret rejesuppe (Tom Yam Goong) • Kylling i kokosmælk
Til eftermiddagskurset skal du vælge 4 retter fra:
• Forårsruller • Søde klistrede ris med mangokarry • Grøn karry • Panang-karry • Pad thai • Kylling i kokosmælk • Wokstegt kylling og hellig basilikum • Papaya-salat • Wokstegt morgenfrue • Krydret rejesuppe
Timen slutter med, at I nyder de thailandske specialiteter, som I har brugt tid på at tilberede. Vend hjem med dine nye kulinariske færdigheder i at stege, lave karryretter, thaisupper og salater.