Køb ind som en lokal på frugtmarkedet, og tilbered traditionelle græske opskrifter med et madlavningskursus. Derefter kan du nyde en lækker hjemmelavet frokost i et idyllisk familiemiljø.
Mød din lokale madekspert i den gamle havn, og spadser gennem de smalle gyder til Korfus åbne marked. Sammen med din vært kan du købe økologiske produkter, der er høstet på Corfiots marker få timer før. Nyd den livlige atmosfære, og mærk duften af frisk fisk, grøntsager, frugt og krydderurter.
Stop derefter ved en lokal delikatesseforretning for at prøve den autentiske fetaost og brød bagt i en ovn. Når du er klar med forsyningerne, tager værten dig med til et landsted, hvor kokken viser dig, hvordan man tilbereder og tilbereder traditionelle græske opskrifter ved hjælp af en træovn. Nyd nogle lokale delikatesser som en velkomstgave.
Du kan enten køre til villaen på egen hånd eller hoppe ind i minivanen (afhængigt af, hvilken løsning du vælger) og køre gennem det storslåede korfiotiske landskab for at nå frem til madlavningskurset.
Beslut dig for, om du foretrækker at deltage “hands-on” eller bare se på tilberedningen. Uanset hvad du vælger, kan du tilbringe et par afslappende timer som en del af en græsk familie. Lige før frokost er en gåtur i ruinerne af familiens 200 år gamle olivenpresse, i vores olivenlund og en olivenoliesmagning alt, hvad du behøver for at øge din appetit på en mundvandsfremkaldende luch! Når madlavningskurset er slut, kan du opleve den unikke græske gæstfrihed og atmosfære med et lækkert måltid og godt selskab, inden du kører eller bliver transporteret tilbage til Korfu.