Tag med Nicole på dette praktiske madlavningskursus, og udforsk alle karryens mange ansigter, mens hun laver et måltid, der blander lidt af de gamle stilarter med nogle nyere vestlige smage. Nicole vil lære dig at lave kylling i karry (og tofu til vegetarer), lave det usyrede fladbrød, der kaldes roti, og alt tilbehøret og desserten. Nyd derefter en treretters frokost, der indeholder alle klassens opskrifter.
Når frokosten er klar, kan du nyde den treretters smagsfestival siddende på en veranda med en smuk udsigt over Det Caribiske Hav.
Nicole underviser på en meget uformel måde, hvor hun forklarer madens historie og fortæller historier om at bo på De Vestindiske Øer. Man mener, at karry kom til Caribien med indiske tjenestefolk, efter at slaveriet blev afskaffet. Karryens indflydelse på det caribiske køkken er enorm. Hver ø har sin egen særlige blanding af krydderier, der udgør en vidunderlig gryderet. Der har været mange debatter i køkkenerne om, hvilken ø der har den bedste karry… Men alle er enige om, at karry og roti er en af de trøstespiser, som folk længes efter, når de har været væk fra øen i et stykke tid.
- Vegetariske muligheder er tilgængelige.
En typisk menu omfatter:
Cocktails: lokal juice, vand fra husets cisterner og Nicoles gammeldags rompunch.
Forret: kokoschips, plantainchips og/eller cassavachips
Hovedret: Abbys vestindiske kylling i karry, dhal puri roti
Tilbehør: ristet græskar, spinat kogt i kokosmælk
Dessert: individuelle tærter med kokosnøddecreme