Oplev den behagelige smag af Kakheti, i vinregionen i Georgien. Kakheti er et af de gamle arnesteder for vin og vindyrkning, hvor vindyrkningen startede for 8.000 år siden. 75% af druesorterne i Georgien dyrkes i denne region.
Besøg først Sighnaghi, som ligger en times kørsel fra Tbilisi. Undervejs vil der være et kort stop for hvile og smagning af Kakhetian varmt brød, som bages på traditionel vis i bageriet med navnet “Tone”. Du kan også smage ost og georgisk stærk alkohol, også kendt som Chacha.
Ved ankomst kan du lære om byens historie og besøge de lokale seværdigheder. Tag fritiden til at tage billeder på bymuren og tårnet. Næste stop er til middag på en Kakhetian restaurant. Sørg for at fylde op, da du helt sikkert skal styrke og forberede dig til yderligere vinsmagninger.
Til vinsmagning besøger du to store vingårde i Kvareli. Der vil være en smagning i summen af 6 slags vin og en kort udflugt på fabrikker med lokale guider.
Bliv bekendt med traditionelle og europæiske metoder til fremstilling af Kakhetian vin. Se de etnografiske hjørner og vinproduktionsprocessen på fabrikken. Tag muligheden for at have masterclasses i at lave brød og Churchkhela på egen hånd.