expedia

Kagoshima: Soba-nudler med lokale ingredienser

Fra H.I.S. Co Ltd(TIC)
10 ud af 10
Enestående
Gratis afbestilling
Prisen er 208 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 1 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Oversigt
  • Lær processen med at lave sobanudler fra bunden med en lokal guide
  • Nyd den friske duft og smag af dine egne håndlavede sobanudler
  • Modtag et certifikat ved afslutningen af madlavningskurset
  • Nyd de fyldige, velduftende sobanudler af fuldkorn lavet med lokale ingredienser
  • Vælg mellem rustikke tykke nudler og tynde nudler, så det passer til dine præferencer

Sted for oplevelsen

    • Kagoshima
    • Kagoshima, Kagoshima, Japan

Møde-/indløsningssted

    • 日本、〒897-0302 鹿児島県南九州市知覧町郡13714 | There is a windmill outside the soba dojo.
    • Minamikyushu, Kagoshima, Japan

Tjek tilgængelighed


Kagoshima Soba Noodle Making med lokale ingredienser
  • Oplevelsens varighed er 1 time1 time(r)
    1 time(r)
  • Japansk
Mulige sprog: Japansk
Starttidspunkt: 11.00
Prisoplysninger
207,90 kr. x 1 voksen207,90 kr.

I alt
Prisen er 207,90 kr.
indtil ons. d. 19. nov.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Oplevelse af at lave soba-nudler
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Smagning af frisklavede soba-nudler
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Certifikat for gennemførelse
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?
    Transport til/fra aktivitetsstedet
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?
    Personlige udgifter

Godt at vide, før du booker

  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Lær at lave traditionelle japanske sobanudler i Chiran, Kagoshima. Lav og smag dine egne sobanudler med lokale ingredienser.

Lær processen med at lave soba fra bunden. Sigt, bland med vand, ælt dejen, form dejen, flad dejen ud, rul dejen, fold og hak, og kog til sidst.

Ved afslutningen får du et certifikat på, at du har gennemført kurset.

Vær meget omhyggelig med alt fra stenslibning til kogning. Det tiltrækkende ved soba er, at det er “friskmalet”, “frisklavet” og “friskkogt”. Boghvedemelet, der blev brugt den dag, bliver malet hver morgen i stenmøllen på Sanryokan Handmade Soba Dojo.

Stenmøllen roterer langsomt med 20 omdrejninger i minuttet, så varmen overføres til boghvedekernerne, og aromaen ikke slipper ud. Denne opmærksomhed på detaljerne er hemmeligheden bag at nyde den rige, velduftende fuldkorns-soba.

Nyd to typer soba: rustikke tykke nudler og tynde nudler. Normalt serveres de glatte, tynde nudler kolde, og de smagfulde, seje, tykke nudler serveres varme, men kunderne kan vælge efter deres præferencer.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Kagoshima
    • Kagoshima, Kagoshima, Japan

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • 日本、〒897-0302 鹿児島県南九州市知覧町郡13714 | There is a windmill outside the soba dojo.
    • Minamikyushu, Kagoshima, Japan