Far vild i Ho Chi Minhs travle gader, mens du følger din guide på en indsigtsfuld gåtur gennem byens natmarkeder. Deltag i denne private tur for at lære alt om den vietnamesiske street food-kultur og smage en bred vifte af populære delikatesser. Prøv nogle traditionelle drinks og nyd en dessert i slutningen af din tur.
Din lokale street food guide, som har en kæmpe passion for vietnamesisk street food, henter dig ved dit overnatningssted med taxa eller grab bil, og forlad derefter turistområdet og start dit madeventyr til ikke-turistdistrikt, et street food paradis, mens smager 'Bánh Xèo' og “Bánh Khọt” – Den centrale og sydlige rispandekage med en masse friske vietnamesiske grøntsager og krydderurter.
Gå en tur langs en gade kendt for sine grillfiske- og skaldyrsleverandører, og tag til en lokal favoritrestaurant for at smage det bedste “Bò Lá Lốt” (oksekød i vilde betelblade) eller specialiteten “Bánh Canh” - Speciel svinekødsnudelsuppe eller tykke nudelsuppe med grillet hakket fisk.
Din fordybelse i læskende mad fortsætter, mens du går til gyderne med mad i street food-distriktet og smager en velsmagende “Bột Chiên”, pandekager med æg og forårsløg, som tilberedes af en lokal kok med over 25 års erfaring eller nyd dampede risruller “Bánh Cuốn” er tynde plader af dampet risdej fyldt med hakket svinekød og hakkede øresvampe. Risrullerne får en glasur af spidskålsolie og et drys sprødstegte skalotteløg, hvorefter de serveres på en seng af friske agurker i tynde skiver, hakket salat, vietnamesiske urter, blancherede bønnespirer og skiver af vietnamesisk pølse (Chả Lụa). Sluk tørsten med en sukkerrørsjuice blandet med lidt appelsin. Næste på dit madeventyr er velsmagende Banh Mi - Saigon Baguette. Du vil opleve den perfekte sammensmeltning af 4 lækre smage lige efter den første bid.
Gå ind i hjertet af distrikt 3 og udforsk de gamle lejligheder med navnet Nguyen Thien Thuat, som er hjemsted for snesevis af berømt vietnamesisk gademad, der vil friste din mave. På hjørnet af Seafood alley, vil du sidde som de lokale, og få gumlet, knasende, nipper og slurpende lækker BBQ-fisk og skaldyr (er du allergisk over for fisk og skaldyr, vil den blive erstattet af BBQ-kød). Få lokale drinks med Saigon specialøl eller sodavand, mineralvand og især hjemmelavet Forest Banana Sticky Rice Wine, som er brygget i en lergryde med bananer plukket fra enorme banantræer i skovens dybde.
Afslut din Saigon street food-vandretur på natblomstermarkedet og streetfood-paradiset ved at nyde en fantastisk dessert, som er kokosnøddeis eller avocadois. Din lokale guide tager en taxa eller grab bil for at tage med dig tilbage til din bolig.