Smag på de bedste 11 fødevarer, som Saigons lokale madboder tilbyder. Rejs rundt i byen på ryggen af en scooter og oplev skjulte perler og meget mere. Prøv mad som Banh xeo og Banh mi, der er lavet for øjnene af dig. Vælg din afgangstid: kl. 13.00 (eftermiddag), 17.30, 18.00 eller 18.30 (aften). Vi kan tage os godt af vegetarer, diætbegrænsninger, seniorer og børn.
*Detaljeret rejseplan:
Når du er blevet hentet på hotellet med scooter, kan du køre til dit første stop for at få en appetitvækker. Sid som en lokal ved madboden og spis 1#banana sticky rice, før du deltager i et lille madlavningskursus, hvor du laver dine egne 2#Banh xeo (små salte sprøde pandekager), rullet sammen med 3#grillet oksekød pakket ind i betelblade.
Tag derefter en gåtur rundt i street food-himlen i District 10 for at smage 4#shredded pork crispy rice og 5#fried bao buns. Ved næste stop kan du fordybe dig i Saigons største blomstermarked og prøve den bedste 6#vietnamesiske pizza, 7#grillede kiks og udfordre dig selv med 8#snegle fyldt med svinekød.
Gå derefter ind i det ældste lejlighedsområde for at nyde sukkerrørsjuice og 9#Hue kødnudelsuppe, før du stopper for at spise fantastisk 10#Banh mi. Til sidst er der 11#dessert med karameller og geléer med forskellig smag, inden turen går tilbage til hotellet. Især dine guider (også dine chauffører) er lokale studerende, som er fremragende licens-chauffører, veluddannede og taler flydende engelsk.
*11 smagsprøver på menuen:
Mini sydende velsmagende pandekage (Bánh xèo):
Ingredienser: Rismel, kokosmælk, æg og gurkemejepulver
Fyld: Rejer og svinekød, bønnespirer og mungbønner
Serveret med sennepsgrønt, salat, krydderurter som f.eks.: Thaibasilikum, lilla mynte, amparellablad, fiskesauce
Grillet oksekød svøbt i betelblade (Bò lá lốt):
Serveres med: Vermicelli, rispapir, grøn banan, stjernefrugt, fiskesauce med ananas
Stegte bao-boller (Bánh bao chiên):
Ingredienser: Hvedemel, gær, bagepulver, mælk, sukker
Fyld: Skovsvampe, hakket svinekød, vagtelæg, forårsløg
Sprøde ris med strimlet svinekød (Cơm Cháy Chà Bông):
Ingredienser: Sprøde ris, strimlet svinekød, rejeflager
Grillede klistrede ris med banan (Chuối nếp nướng):
Ingredienser: Modne bananer, klistrede ris, kokosmælk, sesamfrø
Hue nudelsuppe med oksekød (Bún Bò Huế):
Ingredienser til bouillon: Okseknogler, citrongræs, rejepasta, ananas
Andre ingredienser: Oksespidsbryst, krabbepølse, forårsløg
Vietnamesisk pizza (Bánh tráng nướng):
Ingredienser: Grillet rispapir, vagtelæg, majs, svinekødspølse, rejeflager
Snegle fyldt med svinekød (Ốc nhồi thịt):
Ingredienser: Snegle, hakket svinekød, citrongræs, peber, skalotteløg,…
Grillet rispapirkage (Bánh phồng nướng):
Ingredienser: Rismælk, hvedemel, kokosmælk,…
Saigons signaturbaguette (Bánh Mì):
Fyld: Svinekødspølse, paté, smør, pickles, krydderurter, agurk, chili,…
Dessert:
Karamelkager eller gelé (yoghurt, sød suppe) i forskellige smagsvarianter
-Drikkevarer: Vand på flaske, iste og sukkerrørsjuice med kumquat eller lokal øl