Hvad du skal gøre
Din vært vil dele ud af sine barndomsminder om madlavning. På vores madlavningskursus får gæsterne mulighed for at opdage og lave nogle traditionelle maltesiske opskrifter. Dette er en praktisk aktivitet, hvor gæsterne forventes at smøge ærmerne op og deltage i tilberedningen af ægte hjemmelavet mad.
Madlavningskurset vil også omfatte et besøg på hovedtorvet, som tidligere var den vigtigste kilde til madindkøb. Vi vil købe friske råvarer til vores madlavningskursus. Det kan omfatte et besøg hos en ostehandler, en fiskehandler og en slagter.
Vi planlægger at lave vores egne salte snacks såsom Pastizzi, en gozitansk Ftira, og traditionel nougat.
Efter madlavningen nyder vi frugten af vores anstrengelser som en frokost ledsaget af lidt vand og et glas vin eller øl.
Gæsterne får en kopi af alle opskrifter samt en madsouvenir med hjem.
Andre ting at bemærke:
Det er vigtigt, at du informerer os om eventuelle fødevareallergier og/eller -intolerancer.
Vi kan tilpasse madlavningskurset, hvis vi bliver informeret på forhånd.
Madlavningskurset foregår i vores åbne køkken, der ligger over Maldonado Bistro.
Det åbne køkken er fuldt klimatiseret. Der er også siddepladser til rådighed.
-
Besked fra din vært:
Som grundlægger og ejer af Maldonado Bistro på Gozo har jeg hele tiden gjort det til min egen personlige mission at bruge mad som et middel til at skabe oplevelser. Jeg har altid været fascineret af folks nysgerrighed over for mad og dens forhold til kultur. Det er sådan, man virkelig oplever en destination og gør den ønskede opdagelse. I 2017 indrettede jeg et nyt åbent køkken over Maldonado Bistro for at skabe mere personlige oplevelser, hvor folk kan mødes, diskutere mad og kultur og få et nærmere indblik i madscenen på Gozo. Jeg præsenterer min erfaring som restaurantejer, lokal, foodie og ven.
Jeg elsker selv at rejse. Der findes ingen bedre måde at opleve forskellige steder og kulturer på end gennem mad og drikke. Som lokal og mangeårig beboer på Gozo forsøger jeg at gøre min del ved at give mit eget syn på vores lokale mad og vin.