expedia

Gelato-fremstillingskursus i Firenze, lille grupperejse

Fra LivTours
10 ud af 10
Enestående
Gratis afbestilling
Prisen er 739 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 1 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Oversigt
  • Lav din egen gelato fra bunden
  • Lær fra førende eksperter i Gelato-verdenen
  • Prøv selv at øse is op bag disken!
  • Alt sammen på et af Italiens ældste gelato-akademier
  • Lille gruppe på KUN 6 personer!

Sted for oplevelsen

  • I Gelati del Bondi
    • Via dei Tavolini
    • 50122, Firenze, Toscana, Italy

Møde-/indløsningssted

  • Via Faenza, at the corner with Via Nazionale, Florence city center
    • 34a Via Faenza
    • 50123, Firenze, Toscana, Italy

Tjek tilgængelighed


Gelato-fremstillingskursus i Firenze, lille grupperejse
  • Oplevelsens varighed er 1 time1 time(r)
    1 time(r)
  • Engelsk
  • Kun mad
  • Besøg et autentisk italiensk gelateria lige i hjertet af Firenze
  • Lær alt om at lave italiensk gelato af lokale eksperter
  • Lav din helt egen unikke og lækre issmag fra bunden
  • Tilbring tid sammen med lokale håndværkere, der brænder for at lave gelato
  • Nyd en halvprivat gruppe på 6 eller færre personer til en halvprivat oplevelse
Mulige sprog: Engelsk
Starttidspunkt: 14.00
Prisoplysninger
739,45 kr. x 2 voksne1.478,90 kr.

I alt
Prisen er 1.478,90 kr.
indtil ons. d. 29. okt.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Oplevelse med at lave gelato
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Lav din egen smag
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Skub gelato fra bag disken
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Ekspertundervisere fra et af Italiens ældste gelato-akademier
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Lille gruppe på 6 personer
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?
    Afhentning og aflevering på hotel

Godt at vide, før du booker

  • Der kræves mindst to personer til at reservere dette produkt. Vær opmærksom på, at, hvis du kun bestiller til én person, er der en lille chance for, at reservationen bliver annulleret.
  • Vi kan imødekomme kostbegrænsninger som f.eks. vegetarisk eller glutenfri. Angiv venligst dine madbehov under "Yderligere bemærkninger" efter booking.
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Hvis du elsker gelato, er LivTours Semi-Private Gelato Making Class i Firenze lige noget for dig! I løbet af denne oplevelse vil du besøge et familieejet og -drevet gelato-akademi - ja, Italien har akademier for gelato-fremstilling! I selskab med en gelato-maestro lærer du alt om at lave gelato af en ægte professionel. Udforsk forskellene mellem gelato og is, og lær om, hvordan det laves, hvilke ingredienser der bruges, og den særlige proces, der gør det så cremet og lækkert. Du kan endda lave din helt egen smag fra bunden! Du vil blive en æres-italiensk gelato-mager efter dette kursus, da du vil lære alt fra de ingredienser, der kan bruges, til at øse som en professionel. Denne praktiske familievenlige oplevelse er rigtig sjov og den perfekte måde at tilbringe sin tid i Firenze på - som nogle siger er Italiens ishovedstad!

LivTours' semi-private gruppeture består af maksimalt seks personer pr. gruppe, hvilket vi mener giver de rejsende større mulighed for at engagere sig i deres guide og de lokale håndværkere, hvilket fremmer en mere personlig oplevelse. Det er især vigtigt, når det drejer sig om workshops og undervisning, så du kan få det fulde udbytte af oplevelsen og virkelig lære teknikker og færdigheder, som du kan tage med hjem.

Hvis du undrer dig over forskellen mellem is og gelato, vil vi hjælpe dig med at sætte tingene på plads! Ligesom is indeholder gelato mælk, sukker og smagsstoffer som frugt eller nødder, men, og det er en stor forskel, den indeholder mindre fløde end is og normalt ingen æggeblommer. Fantastisk, når man tænker på, at det smager mere cremet end is! Du tror måske, at det er en 'ny' italiensk dessert, men de gamle romerske kejsere spiste efter sigende meget lignende desserter, og denne dessert siges at være en af mange kulinariske opfindelser, som Catherine de' Medici efter sigende tog med sig fra Firenze til Paris i 1533, da hun giftede sig med kongen af Frankrig. Der er ingen skriftlige beviser for det, men vi ved med sikkerhed, at Francesco Procopio dei Coltelli, en siciliansk fisker og kok fra Palermo, i 1686 byggede den første gelato-maskine og tog den med til Paris!

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    I Gelati del Bondi
    • Via dei Tavolini
    • 50122, Firenze, Toscana, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    Via Faenza, at the corner with Via Nazionale, Florence city center
    • 34a Via Faenza
    • 50123, Firenze, Toscana, Italy