Tag på en uforglemmelig mad- og vinrejse gennem Lissabons hjerte, Baixa, hvor du vil opleve det portugisiske køkkens rige smagsindtryk. Med mere end 15 smagsprøver på traditionelle fødevarer og regionale vine er denne gåtur begrænset til 14 personer for at garantere en personlig oplevelse.
Dyk ned i byens pulserende kulinariske scene som en lokal! Start med et forfriskende glas Vinho Verde sammen med en ikonisk torskekage, og opdag historien om Portugals berømte hedvin, portvin, mens du nyder den med lækker lokal ost. Udforsk en af Lissabons mest berømte tascas (taverner), hvor du kan nyde en typisk Bifana (svinesandwich) med en kold fadøl. Forkæl dig selv med lidt Ginjinha, den elskede kirsebærlikør, på en historisk bar, som var den første, der solgte den kommercielt i 1840.
Fortsæt din rejse ved at besøge et ægte lokalt sted, hvor du kan smage chouriço, et typisk portugisisk brød, og andre lokale delikatesser, alt sammen sammen med et glas fyldig rødvin. Turen afsluttes med en traditionel portugisisk risret, der tilberedes dagligt med friske ingredienser og kombineres med vin.
Bemærk, at denne tur besøger traditionelle steder, hvor det kan være svært at tage hensyn til kostbegrænsninger, og den er ikke egnet til personer med cøliaki, veganere, kosher- eller halal-kost. Hvis du har specifikke fødevareallergier eller kostbehov, er det ikke sikkert, at der findes alternativer, herunder til glutenfri diæter, vegetarer eller gravide kvinder.
Vi besøger traditionelle steder, hvor det kan være meget svært at imødekomme kostrestriktioner. Hvis du har kostbehov eller fødevareallergi, skal du være opmærksom på, at vi måske ikke er i stand til at finde alternativer, herunder til glutenfri, gravide kvinder og vegetarer. Slet ikke egnet til cøliakere, veganere, kosher og halal.