Oplev den mest autentiske og friske traditionelle kretensiske mad i små landsbyer mellem Chania og Rethymno.
Vi besøger traditionelle landsbyer, hvor vi smager på lokal ost, honning, olivenolie, røget kød, frugt, græsk slik og krydderurter, fulde af farver og dufte fra det kretensiske landskab.
•Vi drikker græsk kaffe lavet på den traditionelle måde i hovoli (ild, der ikke er helt slukket og stadig er varm).
•Du får mulighed for at besøge den bedste ostefabrik på det vestlige Kreta og opdage den fremragende kvalitet med et stort udvalg af smage: ost med røget smag, fåreost, vinost og mange flere. Du skal også prøve den perfekte is, som min veninde laver, og den lækre yoghurt.
•Vi spiser to måltider i to forskellige landsbyer. Den første taverna ligger på et bjerg og er familieejet. Den anden taverna ligger over Kournas-søen og har en fantastisk udsigt! Begge er familieejede og bruger produkter fra landsbyen eller deres egne!
Mulighed for vegetarvarianter.
•Du får selv fornøjelsen af at opleve den kretensiske gæstfrihed, lære ejerne at kende, da de er mine venner gennem lang tid, og de vil blive dine venner.
Dette er ikke kun en madsmagningsoplevelse, men også en fantastisk mulighed for at opdage de traditionelle landsbyer på det kretensiske landskab.