Nyd smagen af Island på en af byens bedste restauranter. Vælg mellem en 2-retters fisk og skaldyrsfrokost eller nyd en 6-retters smagsmenu til middag. En prisvindende kok og et venligt team byder dig gæstfrit velkommen i dette berømte etablissement med udsigt over havnen.
Den gamle havn i Reykjavik – et charmerende fiskersamfund – er byens port til verden, og en af de største seværdigheder. Med sin udsigt over Atlanterhavet og den imponerende bjergkæde Esja, som omkranser bugten, er Kopar Restaurant en favorit hos både lokalbefolkningen og besøgende. Trægulve, dæmpede farver og – vigtigst af alt – lækker mad tilberedt og serveret af et fremragende personale gør denne restaurant til det perfekte valg.
Din første frokostret er en fyldig og cremet krabbesuppe. Den anden ret er dagens fisk, som altid er nyfanget direkte fra havet. Den serveres med et udvalg af grøntsager, kartofler eller lignende tilbehør og en varm sauce.
Den 8-retters gourmetmenu, der serveres til middag, fokuserer på fisk og islandske krebsdyr og omfatter også 1 eller 2 småretter med andet kød. Som et eksempel kan menuen omfatte delikatesser som torsketunger med sherry-flødeost, kammuslinger fra Breiðafjörður-bugten med dildcreme og lakserogn og byrkelange med pistacienødder og champagnesauce med hummerinfusion. Der tilbydes også vegetarretter og retter uden fisk.
Bemærk venligst, at for den 8-retters eventyrmenu er dette fra 22. november - 23. december automatisk en 6-retters juleeventyrsmenu. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.