ER DU KLAR TIL ET UNIKT PASTAKURSUS?
Tag med kokken Riccardo og hans team til et autentisk madlavningskursus, hvor du kan lære at lave frisk pasta fra bunden med berømte italienske saucer. Når du har mødt Riccardo i hans bedstemors hus, vil han byde dig velkommen og vise dig kunsten at lave pasta. Der er en maksimal kapacitet på 8 personer pr. klasse for at sikre aktiv deltagelse og højere kvalitet for klassedeltagerne.
Ved at booke kurset får du mulighed for at lære:
- Sådan laver du pastadejen
- Fyldt pasta (som ravioli, tortellini, agnolotti, cappelletti og meget mere)
- lang pasta (som fettuccine, spaghetti, tagliolini)
- Sådan laver du pastafyld
- Sådan laver du saucer
Alt vil blive ledsaget af fremragende økologisk vin.
Efter dette kursus vil du kunne lave frisk pasta!
Riccardo giver dig kun de friskeste ingredienser, lokale ingredienser fra små producenter, når de er tilgængelige, for at vise dig, hvordan du laver berømte pastasaucer. Riccardo er en romersk kok, og hans mestersaucer er Amatriciana og Carbonara. Alligevel er der en dedikeret menu til alle vegetariske gæster med saucer som Cacio e Pepe (en anden romersk klassiker), Arrabbiata, Pesto og meget mere.
Så hvad venter du på? Deltag i kurset og lær at lave pasta med lokale kokke!
Hvis du kigger i kalenderen og ikke kan finde en dato eller et tidspunkt, så send en e-mail til info@riccardocookingclass.com