Få et eksklusivt kig bag kulisserne hos fem lokale mad- og/eller drikkevareproducenter med en smagsprøve på hvert enkelt sted. Turen inkluderer en cupping og en ristning af kaffebønner på et lokalt kafferisteri, hvor du vil følge kaffebønnens liv fra oprindelse til kop.
Næste stop er mejeriet og ostefabrikken Zany Zeus, hvor du kan smage en række oste, yoghurt og økologisk is, herunder en røget yoghurt - den første “yoghurt” af sin slags i New Zealand. Dit næste møde tager dig til en lille smule af Parma, Italien i New Zealand, når du er gæst hos La Bella Italia og din vært Antonio Cacace. Her kan du prøve en frisklavet italiensk klassiker, som varierer hver dag! Mulighed for vegetarvarianter.
Næste stop er for den søde tand, når du besøger den lokale chocolatier til en smagsprøve og en lektion i chokoladefremstilling! Ved at bruge franske og europæisk inspirerede opskrifter og derefter tilpasse dem til lokale newzealandske produkter blander chocolatieren førsteklasses chokolader som den verdensberømte Valrhona Couverture Chocolate for at fremstille chokolader, du vil elske. Til sidst kan du slukke tørsten på et lokalt håndværksbryggeri og få en ølsmagning.