expedia
Ubud: Balinese Cooking Class at an Organic Farm
Picture 10 for Activity Ubud: Balinese Cooking Class at an Organic Farm
Picture 8 for Activity Ubud: Balinese Cooking Class at an Organic Farm
Picture 6 for Activity Ubud: Balinese Cooking Class at an Organic Farm
Picture 7 for Activity Ubud: Balinese Cooking Class at an Organic Farm

Ubud: Balinesisk madlavningskursus på en økologisk gård

Fra Bali Farm Cooking School
9,8 ud af 10
Gratis afbestilling
Prisen er 235 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 5 time(r)+
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Nyd et praktisk madlavningskursus i et gårdkøkken under åben himmel
  • Vælg dine friskeste ingredienser på den økologiske gård
  • Lav 6 autentiske balinesiske måltider
  • Oplev det lokale hverdagsliv og smag på lokale frugter
  • Behold opskriftsbogen, så du kan genskabe retterne derhjemme

Sted for oplevelsen

    • Ubud
    • Ubud, Bali, Indonesia

Møde-/indløsningssted

    • Jl. Sukma Kesuma No.1, Peliatan, Ubud, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesia | Meet in the Dalem Puri parking (area across from Sens Hotel)
    • Kecamatan Ubud, Bali, Indonesia

Flere møde-/indløsningssteder er tilgængelige, se oplysninger om beliggenhed for at se hele listen.

Tjek tilgængelighed


Standard mulighed
  • Oplevelsens varighed er 6 timer og 30 minutter6 time(r) og 30 min.6 time(r) og 30 min.
  • Engelsk
Prisoplysninger
234,50 kr. x 1 voksen234,50 kr.

I alt
Prisen er 234,50 kr.
Vegetarisk eller vegansk mulighed
  • Oplevelsens varighed er 5 timer5 time(r)5 time(r)
  • Engelsk
Prisoplysninger
234,50 kr. x 1 voksen234,50 kr.

I alt
Prisen er 234,50 kr.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Transport fra mødestedet i Ubud
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Rundvisning på det lokale marked (kun om morgenen)
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Rundvisning på økologisk gård
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Høst af friske ingredienser
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Praktisk madlavningskursus
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Opskriftsbog (og downloadbar PDF med de nyeste opskrifter)
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Mineralvand, kaffe eller te under undervisningen
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Måltider, du laver
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Drikkepenge
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet? Læskedrikke og øl (kan købes)

Godt at vide, før du booker

  • Ikke tilladt: Kæledyr:
  • Ikke egnet til: Kørestolsbrugere
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Lær at lave autentisk balinesisk mad på et madlavningskursus på Bali, og oplev en anden side af øen, som turister sjældent møder. Mød de venlige lokale, og tag en tur på et lokalt marked, hvor de starter dagen tidligt om morgenen med at købe og sælge deres daglige ingredienser.

Rejse til kokkeskolen på en økologisk gård. Få en velkomstkaffe eller -te og en let morgenmad ved ankomsten, og tag derefter en rundtur i lokalerne. Lær, hvordan en balinesisk familie gør brug af de naturlige ressourcer, der omgiver dem, mens du samler nogle grøntsager til din klasse.

Få en introduktion til din kok, som vil sørge for, at alt går glat gennem hele din klasse. Forbered derefter en menu (almindelig eller vegetarisk), som du kan nyde i slutningen af timen.

Almindelig menu:
Forbered retterne til et almindeligt måltid, herunder en Base Gede (traditionel krydderipasta) og Sayur Urab (blandet grøn salat med kokosnød og krydderier). Lær derefter hemmelighederne bag Opor Ayam (balinesisk kylling i karry) og sate lilit (traditionel kebab lavet med kød, kokosnød og krydderipasta). Forbered en pindang base tomat (fisk med tomatsauce) og tempe asam manis (sød-syrlig tempe) sammen med pisang goreng eller bubur injin (bananfritter med kokosnød og palmesukkersirup eller sort rispudding) til dessert.

Vegetarisk menu:
Lav et vegetarisk måltid, begynd med en Base Gede (traditionel krydderipasta), og lav derefter en autentisk gado gado (blancherede grøntsager med traditionel peanutsauce) sammen med en opor tempe (balinesisk tempe-karry) og bergedel (stegte majs med balinesiske krydderier). Opdag hemmelighederne bag tempe asam manis (sød og sur tempe) og vegansk sate lilit (traditionel kebab lavet med jackfrugt og krydderipasta). Slut af med at lave pisang goreng eller bubur injin (bananfritter med kokosnød og palmesukkersirup eller sort rispudding) til dessert.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Ubud
    • Ubud, Bali, Indonesia

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • Jl. Sukma Kesuma No.1, Peliatan, Ubud, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesia | Meet in the Dalem Puri parking (area across from Sens Hotel)
    • Kecamatan Ubud, Bali, Indonesia
  • PEOPLEPEOPLE
    • Jl. Sukma Kesuma No.1, Peliatan, Ubud, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesia | Meet in the Dalem Puri parking (area across from Sens Hotel)
    • Kecamatan Ubud, Bali, Indonesia