Lær at lave autentisk balinesisk mad på et madlavningskursus på Bali, og oplev en anden side af øen, som turister sjældent møder. Mød de venlige lokale, og tag en tur på et lokalt marked, hvor de starter dagen tidligt om morgenen med at købe og sælge deres daglige ingredienser.
Rejse til kokkeskolen på en økologisk gård. Få en velkomstkaffe eller -te og en let morgenmad ved ankomsten, og tag derefter en rundtur i lokalerne. Lær, hvordan en balinesisk familie gør brug af de naturlige ressourcer, der omgiver dem, mens du samler nogle grøntsager til din klasse.
Få en introduktion til din kok, som vil sørge for, at alt går glat gennem hele din klasse. Forbered derefter en menu (almindelig eller vegetarisk), som du kan nyde i slutningen af timen.
Almindelig menu:
Forbered retterne til et almindeligt måltid, herunder en Base Gede (traditionel krydderipasta) og Sayur Urab (blandet grøn salat med kokosnød og krydderier). Lær derefter hemmelighederne bag Opor Ayam (balinesisk kylling i karry) og sate lilit (traditionel kebab lavet med kød, kokosnød og krydderipasta). Forbered en pindang base tomat (fisk med tomatsauce) og tempe asam manis (sød-syrlig tempe) sammen med pisang goreng eller bubur injin (bananfritter med kokosnød og palmesukkersirup eller sort rispudding) til dessert.
Vegetarisk menu:
Lav et vegetarisk måltid, begynd med en Base Gede (traditionel krydderipasta), og lav derefter en autentisk gado gado (blancherede grøntsager med traditionel peanutsauce) sammen med en opor tempe (balinesisk tempe-karry) og bergedel (stegte majs med balinesiske krydderier). Opdag hemmelighederne bag tempe asam manis (sød og sur tempe) og vegansk sate lilit (traditionel kebab lavet med jackfrugt og krydderipasta). Slut af med at lave pisang goreng eller bubur injin (bananfritter med kokosnød og palmesukkersirup eller sort rispudding) til dessert.