expedia
From Sorrento & Naples: Cortecorbo Wine & Cooking Experience
Picture 2 for Activity From Sorrento & Naples: Cortecorbo Wine & Cooking Experience
Picture 23 for Activity From Sorrento & Naples: Cortecorbo Wine & Cooking Experience
Picture 15 for Activity From Sorrento & Naples: Cortecorbo Wine & Cooking Experience
Picture 1 for Activity From Sorrento & Naples: Cortecorbo Wine & Cooking Experience

Fra Sorrento og Napoli: Cortecorbo vin- og madlavningsoplevelse

Fra Cortecorbo wines
5 ud af 5
Gratis afbestilling
Prisen er 1.484 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 8 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Afhentning fra udvalgte hoteller
Oversigt
  • Rundvisning i Cortecorbo-vinmarkerne og Cantina med vejledning fra vinmageren
  • Pizza-madlavningskursus med en italiensk dame
  • Vinsmagning og frokost på landet med en sommelier

Sted for oplevelsen

    • Naples
    • Naples, Campania, Italy

Møde-/indløsningssted

    • Montemarano, Campania, Italy

Tjek tilgængelighed


Fra Napoli og Salerno: Cortecorbo vin- og madlavningsoplevelse
  • Oplevelsens varighed er 8 timer8 time(r)8 time(r)
  • Engelsk
Mulige sprog: Engelsk
Starttidspunkt: 09.30
Prisoplysninger
1.483,71 kr. x 1 voksen1.483,71 kr.

I alt
Prisen er 1.483,71 kr.
indtil fre. d. 31. maj
Fra Sorrento: Cortecorbo vin- og madlavningsoplevelse
  • Oplevelsens varighed er 8 timer8 time(r)8 time(r)
  • Engelsk
Mulige sprog: Engelsk
Starttidspunkt: 09.30
Prisoplysninger
1.856,50 kr. x 1 voksen1.856,50 kr.

I alt
Prisen er 1.856,50 kr.
indtil fre. d. 31. maj
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Guidet tur til vinmarker og cantina
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Afhentning og aflevering på hotellet
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Frokost
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Madlavningskursus
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? vinsmagning
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Caffè e/o tè

Godt at vide, før du booker

  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Oplev de fantastiske vine fra CorteCorbo, mens du går gennem de vidunderlige vinmarker og kantinen med vejledning fra en ægte irpinsk vinmager (guidet tur til Cortecorbo-vinmarkerne og kantinen). Du vil høre om oprindelsen af alle irpinske vine, men også historien om en lille familievinvirksomhed med en lang tradition.

Den anden del af din rejse vil være en madlavningskursus. Du kan lære at lave og tilberede pizza i en gammel træovn eller at lave håndlavet pasta som ravioli. At lære, mens man har det sjovt, er obligatorisk.
Slap af med en typisk lang Countryside Lunch & Wine Tasting, mens du smager seks forskellige slags vin fra vingården Cortecorbo. Du vil lære om Taurasi docg, sydens vin-diamant.

Uanset hvad, vil du nyde et måltid, hvor lokale retter er udvalgt for at fejre egenskaberne ved vores smukke vine.
Gæstfrihed, unikke produkter og glæde er de ingredienser, der skal til for at tilbyde en uforglemmelig oplevelse. …..
Kom og del vin, natur og historier med de rigtige mennesker….

1) Guidet tur i Cortecorbo-vinmarkerne: Vi tilbyder en sanselig og historisk fordybelse for at hjælpe med at opleve den gamle oprindelse af Irpinian-vine, Taurasi docg (den vigtigste rødvin i Syditalien) og historien om Cortecorbo-familien.
2) Guidet tur i Cantina: Oplev, hvordan vin fremstilles gennem en ægte vinproducents ord i en suggestiv atmosfære. Man kan også smage på de forskellige vinhøster for at forstå effekten af de forskellige træfade.
3) Madlavningskursus: lær at lave pizza og “Maccaronara” (typisk irpinsk håndlavet pasta). Mens du har det sjovt, kan du lære den gamle kunst at lave håndlavet pasta og pizza. Pizzaen vil blive tilberedt i en træovn, så man kan smage resultatet af madlavningskurset.
4) Vinsmagning og frokost på landet: De vigtigste irpinske vine fra vingården Cortecorbo vil blive smagt under frokosten: Tre rødvine (Taurasi docg 2016, Aglianico doc 2017, Campi Taurasini doc 2016). Tre hvidvine (Fiano di Avellino docg 2020, Greco di Tufo docg 2020, Coda di volpe doc 2019).

Antipasto

Irpinske oste, bruschetta, salami og kastanjer: ret med kastanjesuppe/ tre forskellige slags oste (provolone dop, pecorino)/ håndlavet salami/ bruschetta med tomater og grønne peberfrugter. Pizzaen, der skabes under madlavningskurset, tilberedes live i træovnen.

Hovedport:

Ravioli med græskarcreme: Håndlavet ravioli med græskarcreme lavet af økologiske grøntsager plantet af en lokal landmand med revet, krydret pecorino bagnolese.

Maccaronara al Ragù: Håndlavet lang pasta med tomatsauce lavet af lokalt kød og tomater.

Straccetti di Vitello: Udskåret kalvekød med cherrytomater, grøn rucola, parmigiano reggiano-drys og balsamicoeddikecreme.

Dessert: Tiramisù

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Naples
    • Naples, Campania, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • Montemarano, Campania, Italy