Oplev vinregionen omkring Ica, der er kendt som den vigtigste vinregion i Peru for rødvin og den populære lokale drik pisco. Besøg den ældste vingård i Peru og en traditionel pisco-vingård, og lær om, hvordan vinen og piscoen fremstilles, og smag selvfølgelig pisco og vin på begge vingårde.
Start med afhentning fra Ica eller Huacachina. Tag til dit første stop, vingården Tacama, der betragtes som en af de ældste i Sydamerika og den første i Peru, etableret i det 16. århundrede. Besøg den gamle hacienda og tårnet, hvor du får den bedste udsigt og kan se hektarvis af druer. Derefter besøger du den gamle og den nye fabrik og ser, hvordan Tacama producerer vin og Piscos ved hjælp af den industrielle proces. Bagefter kan du smage deres piscos og vine.
Gå videre til den anden vingård, El Catador, som er kendt for sin pisco. Pisco er en stærk spiritus, der er kendt som Perus nationaldrik. Lær om den traditionelle proces til fremstilling af Pisco og lerkrukkerne kendt som “botijas”, hvor saften af knuste druer gærer i marts måned (høsttid). Besøg destilleriet, og lær om de sidste seps, der producerede den berømte drink. Derefter er det tid til at smage på den pisco og vin, der fremstilles her.
Du får mulighed for at spise frokost (ikke inkluderet) på en af vingårdene, der tilbereder typiske retter fra denne region.