Oplev Peru på en vin- og pisco-tur med ekstra eventyr, bl.a. en tur i klitbuggy og en solnedgang i ørkenen. Og selvfølgelig kan du selv smage Perus nationallikør, mens du lærer alt om den.
Start med at blive hentet på dit hotel i Ica eller Huacachina. Derefter kører du til dit første stop, Tacama-vingården, der betragtes som en af de ældste i Sydamerika og den første i Peru. Besøg den gamle hacienda og tårnet, hvor du får den bedste udsigt over hektarvis af vinmarker.
Besøg derefter den gamle og den nye fabrik for at se, hvordan Tacama producerer vin og piscos i industriel skala. Og selvfølgelig skal du prøve nogle af deres piscos og vine inden dit næste stop.
Gå videre til den anden vingård, El Catador, som er berømt for sin pisco. Lær om, hvordan licor traditionelt fremstilles i lerkrukker, kendt som “botijas”, hvor saften af knuste druer får lov at gære.
Besøg derefter destilleriet, og lær om de sidste trin i fremstillingen af den berømte drik, før du selv smager på nogle af produkterne.
Nyd fritiden til at prøve noget mad på en af vingårdene, der tilbereder typiske retter fra denne region, efter eget valg.
Dernæst kan du tage til Huacachina-oasen og få adrenalinen til at pumpe med en tur i klitbuggy, hvor klitterne er op til 30 meter høje. Du kan også prøve at stå på sandboard ned ad de samme klitter. Lær de bedste teknikker og tricks af din chauffør.
Sidst, men ikke mindst, kan du opleve en uforglemmelig solnedgang i ørkenen. Du bliver kørt tilbage til dit overnatningssted ved turens afslutning.