Tag på en privat tur til 5 traditionelle vingårde i Firenze. Prøv traditionel Brunello og besøg små vingårde, hvor du lærer om deres historie og vinfremstillingsteknikker undervejs.
Rejseplan
Montalcino
Før vi når Montalcino, stopper vi for at besøge en Brunello-producent. Under besøget i deres kældre vil du lære om vinfremstillingsprocessen og til sidst smage den første Brunello-vin.
Derefter kører vi mod middelalderbyen Montalcino, hvor vi vælger vores frokostmål: i landsbyen, på en traditionel restaurant eller på en anden vinproducents ejendom.
La Fornace, Montalcino.
La Fornace er en af de mindste vingårde i Montalcino; en mor, far og søn står for produktionen (Rosso, Brunello). Du får mulighed for at besøge deres kældre og overvære produktionen af Blazon-vin. Her får du et glimt af, hvad der sker, når kvalitet går forud for kvantitet.
Podere il Cocco, Montalcino
Oplev vin af høj kvalitet i Podere il Cocco! En lille, familiedrevet vingård, som producerer lidt over 1000 flasker om året. Beundr denne økologiske produktion af høj kvalitet ved at gå rundt i kældrene og lære om produktionsprocessen.
Azienda Agricola Solaria, Montalcino
Solaria er en familiedrevet virksomhed, der udelukkende består af kvinder, og som kun producerer omkring 120.000 flasker om året. Den ligger nordøst for Montalcino og er påvirket af sit eget mikroklima. Du vil besøge kældrene og produktionen af deres vin samt deres ekstra jomfruolivenolie.
Enoteca la Fortezza, Montalcino
Enoteca La Fortezza er et symbolsk referencepunkt for elskere af kvalitetsvin og for dem, der vil vide mere om Montalcinos og Brunellos fascinerende verden.
Det ligger i den gamle fæstning Montalcino og er et centrum for kultur med en vidunderlig udsigt over Val d'Orcia. Med sit professionelle team og en fantastisk samling af lokale og internationale vine må du ikke gå glip af vinbutikken La Fortezza!
På anmodning kan vi arrangere frokost i en vinkælder eller på en gård, hvilket er en meget anbefalelsesværdig oplevelse, især for vinelskere.